здравейтеБих искал да попитам.Имам мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 гискам да му сложа чип тунингкаква е цената.Някои хора ми казват безумно големи цифри други казват че са евтиникакъв разход може да де при положение че сега ми харчи 7 на 100 и дали може да прецака яко турбината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 г искам да и сложа чип.
Collapse
X
-
Според града е цената, не казваш откъде си? В Русе е 250лв. Нищо няма да ти се прецака. Турбинката се надува така, че да можеш да си я караш дълго време. Моторът има ресурс, спокойно. Разхода може да спадне с 0.5-0.8л/100. Успех! Не знам какво се чудиш още"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
-
Re: мареа
Pirreli написа:здравейтеБих искал да попитам.Имам мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 гискам да му сложа чип тунингкаква е цената.Някои хора ми казват безумно големи цифри други казват че са евтиникакъв разход може да де при положение че сега ми харчи 7 на 100 и дали може да прецака яко турбината?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
iuly_vn написа:Бе какъв чип на тая кола. Това не е ли ТД 2.4. Т.Е. с нормална помпа на Бош. Нали за колата от поста става въпрос?
Коментар
-
Турбината си е постоянно включена, но заради резонанса на въздуха във високите и обороти се чува, когато двигателят достигне и премине 2000 оборота. Всеобщата слухова заблуда, че тогава се е "включлило" турбото ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
и в крайна сметка по темата на колегата.. аз скоро запитах за същото, само че при мене е Брава 1.9тд 100.всички бяха единодушни в отговора си, понеже помпата била механична и единственият начин за засилване на колата бил, да се надуе турбината и да и де пусне повече гориво(чрез тази механична помпа) което не важи за ЖТД
Коментар
-
jenshen73 написа:Турбината си е постоянно включена, но заради резонанса на въздуха във високите и обороти се чува, когато двигателят достигне и премине 2000 оборота. Всеобщата слухова заблуда, че тогава се е "включлило" турбото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар