Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 г искам да и сложа чип.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 г искам да и сложа чип.

здравейтеБих искал да попитам.Имам мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 гискам да му сложа чип тунингкаква е цената.Някои хора ми казват безумно големи цифри други казват че са евтиникакъв разход може да де при положение че сега ми харчи 7 на 100 и дали може да прецака яко турбината?

Според града е цената, не казваш откъде си? В Русе е 250лв. Нищо няма да ти се прецака. Турбинката се надува така, че да можеш да си я караш дълго време. Моторът има ресурс, спокойно. Разхода може да спадне с 0.5-0.8л/100. Успех! Не знам какво се чудиш още
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Чип на тая Мареа .........., да беше взел JTD.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: мареа

Pirreli написа:
        здравейтеБих искал да попитам.Имам мареа 2.4 турбо дизел 125 к.с 95 гискам да му сложа чип тунингкаква е цената.Някои хора ми казват безумно големи цифри други казват че са евтиникакъв разход може да де при положение че сега ми харчи 7 на 100 и дали може да прецака яко турбината?
        http://www.steinbauer.cc/neu/index.php?car_engine=16299
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

този сайт според него трябва да дам 1700лв близо луди ли са.
          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Реалната цена на ремап на JTD105 e 70-80лв. Всеки, който Ви иска повече ........ ще намали цените, къде ще ходи
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dalgia123 написа:
              този сайт според него трябва да дам 1700лв близо луди ли са.
              По скъпо взимат,защото по малко лъжат.Като всяка реклама и те послъгват,но вече с чувство за мярка.Докъто у нас чувство за мярка във всяко нещо липсва.

Коментар

Бе какъв чип на тая кола. Това не е ли ТД 2.4. Т.Е. с нормална помпа на Бош. Нали за колата от поста става въпрос?
                Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
                  Бе какъв чип на тая кола. Това не е ли ТД 2.4. Т.Е. с нормална помпа на Бош. Нали за колата от поста става въпрос?
                  2.4 HLXЗа колегата по нагоре бе6е писал за JTD -то то е 130 к.сОбаче пак ако мога да попитамЕдин приател има JTD и казва ,че турбината му се вкючва още при тръгване,т.е не набира до 2000 оборота

Коментар

Турбината си е постоянно включена, но заради резонанса на въздуха във високите и обороти се чува, когато двигателят достигне и премине 2000 оборота. Всеобщата слухова заблуда, че тогава се е "включлило" турбото ...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

и в крайна сметка по темата на колегата.. аз скоро запитах за същото, само че при мене е Брава 1.9тд 100.всички бяха единодушни в отговора си, понеже помпата била механична и единственият начин за засилване на колата бил, да се надуе турбината и да и де пусне повече гориво(чрез тази механична помпа) което не важи за ЖТД

Коментар

jenshen73 написа:
                        Турбината си е постоянно включена, но заради резонанса на въздуха във високите и обороти се чува, когато двигателят достигне и премине 2000 оборота. Всеобщата слухова заблуда, че тогава се е "включлило" турбото ...
                        забелязал съм ,че след 2000 оборота колата се "истрелава" както се казванезнам за JTD то И на него ми бяха казвали че турбината се включва след 2000 оборотано този пич с който си говорех беше НАПРАВИЛ турбината да се включва веднага щом запалиМоже и да греша... незнам

Коментар

Грешиш.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и по темата може ли колегата с въпросната мареа 2.4ТД 125 да сложи чип.Понеже и аз имам същата Мареа ще следя с интерес темата.
                            Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Коментар

Кратко и ясно - не.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X