Ха, навремето единствената матура която държах беше по химия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Но доколкото знам, парафина образува кристалчета при ниски температури.Нека някой който не е държал матура по химия да ни обясни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензин, газ или спирт
Collapse
X
-
Nino написа:Ха, навремето единствената матура която държах беше по химия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Но доколкото знам, парафина образува кристалчета при ниски температури.Нека някой който не е държал матура по химия да ни обясни. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Nino написа:Както едно време барманите казваха: "Ние не слагаме кафе, вие захар, кво пиете един господ знае" Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
perlsite написа:Какво беше сипъл от ОМВ? Евродизел или Алпин?И още един въпрос - къде правиш тези изследвания? Адрес и цена ме интересуват.
Коментар
-
Керосин(Газ) или спирачна течност
Спирт или безин в нафтата е странноНормално се сипва керосин или добавкиОпитайте със спирачна течност знам го от тираджия който няма PC и не може да ви го кажеЗа тези които се притесняват да помислят какво е да се опиташ да пркараш през дюзите размекната парафинова свещ и кое е по лошо за помпата и дюзитеОпитайте спирачна течност поне няма да ви навредиПоздрави
Коментар
-
Колегата каза, че нямало парафин в Алпина може пък да е под друго име като химична формула.Аз лично не бих сложил някакво друго гориво, освен ако не съм абсолютно сигурен как ще въздейства и взаимодейства.. ако се стигне до запушване, мисля, че колегите бяха споменали за почистване с ултразвукFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Re: газ
perlsite написа:EXECUTE написа:вчера ходух при майстор и той ме посъветва за газ към 1 кило, мисля да налея малко?!
Коментар
-
perlsite написа:EXECUTE написа:вчера ходух при майстор и той ме посъветва за газ към 1 кило, мисля да налея малко?!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Проблема на разпръсквачите са лакообразните и смолисти налепи около иглата получени от употребата на некачествени горива.Именно тези добавки и газта за горене ги разтварят в известна степен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар