Здравейте, вчера закарах колата си (Fiat Bravo 1.9 Diesel) при майстор на дизел двигатели за диагностика, след 2 часа ми се обажда и ми казва, че разпърсквачите ми са заминали и трябва да се сменят, питах го колко струва бройката и той каза 55 лв. Та имам два въпроса: 1. Защо разпръсквачите Lucas са по-скъпи от оригиналните италиански разпръсквачи (тук се продават по 18 лв, а Бош са по 38 лв.) или просто майстора си слага надценка?2. До колкото знам Lucas е английска марка, та какво правят английски части в италианска кола? (Не съм пръв собственик на колата и не казвам, че не са били сменяни, може да са били сменяни и в последствие да са били сложени разпръсквачи Lucas)

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Разпръсквачи lucas

Collapse

X
- 

Re: Разпръсквачи lucas

Къде тук си намерил разпръсквачи по 18 лв. и какви са?Аз лично ще си купя 8 броя ако са на такава цена.Какви мислиш ,,че са разпръсквачите за вграждане при този двигател?luladjiev написа:Здравейте, вчера закарах колата си (Fiat Bravo 1.9 Diesel) при майстор на дизел двигатели за диагностика, след 2 часа ми се обажда и ми казва, че разпърсквачите ми са заминали и трябва да се сменят, питах го колко струва бройката и той каза 55 лв. Та имам два въпроса: 1. Защо разпръсквачите Lucas са по-скъпи от оригиналните италиански разпръсквачи (тук се продават по 18 лв, а Бош са по 38 лв.) или просто майстора си слага надценка?2. До колкото знам Lucas е английска марка, та какво правят английски части в италианска кола? (Не съм пръв собственик на колата и не казвам, че не са били сменяни, може да са били сменяни и в последствие да са били сложени разпръсквачи Lucas)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
 Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
 Коментар
Реклама

Collapse

и са за помпа Бош. А кво значение има че има английски части в италианска кола. Аз съм виждал и италиански части в немска кола / VW /
  и са за помпа Бош. А кво значение има че има английски части в италианска кола. Аз съм виждал и италиански части в немска кола / VW /   
Коментар