Здравейте, вчера закарах колата си (Fiat Bravo 1.9 Diesel) при майстор на дизел двигатели за диагностика, след 2 часа ми се обажда и ми казва, че разпърсквачите ми са заминали и трябва да се сменят, питах го колко струва бройката и той каза 55 лв. Та имам два въпроса: 1. Защо разпръсквачите Lucas са по-скъпи от оригиналните италиански разпръсквачи (тук се продават по 18 лв, а Бош са по 38 лв.) или просто майстора си слага надценка?2. До колкото знам Lucas е английска марка, та какво правят английски части в италианска кола? (Не съм пръв собственик на колата и не казвам, че не са били сменяни, може да са били сменяни и в последствие да са били сложени разпръсквачи Lucas)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпръсквачи lucas
Collapse
X
-
Re: Разпръсквачи lucas
luladjiev написа:Здравейте, вчера закарах колата си (Fiat Bravo 1.9 Diesel) при майстор на дизел двигатели за диагностика, след 2 часа ми се обажда и ми казва, че разпърсквачите ми са заминали и трябва да се сменят, питах го колко струва бройката и той каза 55 лв. Та имам два въпроса: 1. Защо разпръсквачите Lucas са по-скъпи от оригиналните италиански разпръсквачи (тук се продават по 18 лв, а Бош са по 38 лв.) или просто майстора си слага надценка?2. До колкото знам Lucas е английска марка, та какво правят английски части в италианска кола? (Не съм пръв собственик на колата и не казвам, че не са били сменяни, може да са били сменяни и в последствие да са били сложени разпръсквачи Lucas)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар