Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сменя ангренажен ремък на Фиат Пунто 1.7 ТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сменя ангренажен ремък на Фиат Пунто 1.7 ТД

Здравейте колеги, ще ви помоля, ако някой има възможност да ми прати схема или някаква снимка на това как точно се сменя ангренажния ремък, т.е. от къде минава, какво задвижва, колко са ролките и т.н. (надявам се, че ме разбирате :D ) Погледнах преди да пусна темата, за подобна тема и открих тази: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...A%EAОбаче при тази тема става на въпрос за Пунто 1.7 ТД с климатик и за жалост няма снимков материал (евала на колегата за тази хубава темата, наистина много се е постарал ) , обаче на това, на което му предстой смяна е без климатик Благодаря ви предварително П.С.Темата я пускам заради чичо ми. Той ме помоли за това, иска преди да започне да сменя ремъка, да е наясно какво му предстой. Ако имате някакви въпроси относно колата питайте

ремъци

със и без климатик сяната на анг.ремък е еднаква.
    тел.0897943620

Коментар

да ти кажа честно като гледах как ми сменяват ремъците и през колко нещта се минава докато се стигне до тях направо откачих...дали и майстора дето беше не беше фен на италиянските коли и само мрънкаше неща от сорта (как може да взимате италиянски и френски коли, германското е друго) това преди близо 3 години де...Колата беше целата отворена иначе щех си я взема и да се махам от такива майстори..но това е др тема...Моя съвет е че ако неси майсторче или вуйчоти там..по -добре недейте сами ..Иначе се сваля едни капаци под десния калник и от там се почва..нз мойто е с климатик и хидравлика ,демек още два ремъка май докато стигнеш до агренажния Успех свали си аuto-data и разгледай там за Фиатчето
      Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

На мойто освен обичайните процедури му свалихме и десния подкалник и се сваля и единия тампон на двигателя за да мине от там ремъка. Ние го правихме на подемник и подпряхме мотора с една тръба докато трае процедурата. 4те ремъка ги сменихме за час и малко
        FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Working...
        X