здравейте имам Marea1.9TDI-въпроса ми е следния-колата ми придърпва постоянно и ми смачква помпичката за ръчно подкачване на горивоторот какво може да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
придърпване на marea1.9-TDI
Collapse
X
-
Re: придърпване на marea1.9-TDI
firefitcher написа:здравейте имам Marea1.9TDI-въпроса ми е следния-колата ми придърпва постоянно и ми смачква помпичката за ръчно подкачване на горивоторот какво може да еFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
firefitcher написа:мисля че е турбо дизел интерколер-днес вадих от резервоара всичко и няма ефект-цедката беше чиста-като новаfirefitcher написа:реших си проблема-цедката в резервоара беше яко задръстена с боклуциFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:firefitcher написа:мисля че е турбо дизел интерколер-днес вадих от резервоара всичко и няма ефект-цедката беше чиста-като новаfirefitcher написа:реших си проблема-цедката в резервоара беше яко задръстена с боклуциFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:Tornado написа:firefitcher написа:мисля че е турбо дизел интерколер-днес вадих от резервоара всичко и няма ефект-цедката беше чиста-като новаfirefitcher написа:реших си проблема-цедката в резервоара беше яко задръстена с боклуци
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар