Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Пълно-пълно до ръба, ти си си сипвал, нали ?
    Да аз си сипвах, но не чак до ръба!В смисъл да се вижда нафтата,а докато удари пищова!Чух от един "разбирач",че да пълниш ’баш’ до ръба не е хубаво,защото нафтата се изпарявала.Един вид,че си даваш парите на вятъра! ..Незнам дали е вярно!
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
      ogi28b написа:
      Пълно-пълно до ръба, ти си си сипвал, нали ?
      Да аз си сипвах, но не чак до ръба!В смисъл да се вижда нафтата,а докато удари пищова!Чух от един "разбирач",че да пълниш ’баш’ до ръба не е хубаво,защото нафтата се изпарявала.Един вид,че си даваш парите на вятъра! ..Незнам дали е вярно!
      Ами да изпарява се ама през ауспуха
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде и батко Ви да си каже мнението ... Сипвах 4-5 месеца на ОМВ, без да сменям нафтата ... като кон с капаци - сутринта ям баничка със сирене там, пия кафе и си взимам минерална вода за в колицата за през деня Случайно един ден сипах на Петрол ... преди около ... няма и месец ... И след 300-400 метра, аз се хванах за главата Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Натискам педала, колата върви ... продължавам да натискам, колата върви бееее ... е*а си мамата викам ... кво стана тука бе ... ?!?!?!От тогава си сипвам само на Петрол Колегата Оги изрази мнение, че е не защото съм сипал на Петрол, а защото съм спрял да сипвам на ОМВ ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 - Напълно възможно А това, което някой по-горе каза, че нафтата е същата, само със сменено име ... да ме прощава но от доста вътрешен източних, подоразбрах, че нафтата е добра и ще е така още поне 2-3 месеца За после обмислям да се включа в Дрим Тима за събиране на стотинки в сметката на форума от ЕКО ... и без това нямам месец с под 1500 км Yellow_Flash_Colorz_PDT_12
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
        X