Колеги нафтата е една и саща на петрол разлика няма само името и е сменено, това го знам от един мой колега които работи в петрол. Иначе и аз се бях навил даго пробвам тоя дизел ама като разбрах се отказах. това е само зада привлекат малко клиенти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?
Collapse
X
-
Jimy написа:Airfan написа:Много сте смели, за да зареждате от Петрол. Аз тук в Пловдив не съм видял дори един техен обект, от който да не ме полазят тръпки.
Коментар
-
Искрен написа:Колеги нафтата е една и саща на петрол разлика няма само името и е сменено, това го знам от един мой колега които работи в петрол. Иначе и аз се бях навил даго пробвам тоя дизел ама като разбрах се отказах. това е само зада привлекат малко клиенти.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Горивото не е лошо - разходът не е скочил, дори мисля, че може леко да падне. Нафтата е по-добра от тази на Лукойл преди аспаруховия мост - колата върви добре, ускорява добре, без някакви особени разлики с предишната нафта (от ОМВ Ямбол). Заредих от разклона за Аврен (имаше име това място, ама в момента не мога да се сетя).Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Tihomir78 написа:Искрен написа:Колеги нафтата е една и саща на петрол разлика няма само името и е сменено, това го знам от един мой колега които работи в петрол. Иначе и аз се бях навил даго пробвам тоя дизел ама като разбрах се отказах. това е само зада привлекат малко клиенти.
Коментар
-
не баш, Ромпетрол е румънска нафта, не идва от Лукойл, аз зареждам само там и съм посъветван от сервизи, които се занимават единствено с дизелови двигатели да сипвам предимно там доволен съм от нафтата импп цветът й не е като този на лукойл, не знам защоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Аз не мисля да я пробвам. Моето мнение е че, най-много да са сложили някаква добавка. Резултатите може да са:- За разлика в разхода съм сигурен че, може само да се качи малко.- За разлика във вървенето това ще е причината малко да се вдигне разхода. Т. Е. Когато сипете УЖ по-добра нафта с по-голямо цетаново число ще искате да върви по-бързо количката и така ще ви натежи кракът И може за малко да се заблудите че, виж ли тази нафта е по-добра ама после ще ви минеfiat marea 2,4 (TD125)
Коментар
-
Нека и аз да изкажа мнение за тоя дизел...И то положително. Пробег:305 км-градско-35км-извънградско-270разход-11.57л.. .Извънградското с 80/90км/ч,в града-пенсионерската на светофара! Незнам за вас ама аз още немога да повярвам ..Мерено е пълно-пълно..Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Абе чист булшит си е квато и да е разлика в нафтата на българските бензилници. Всичката иде от Бургас, но са допустими отклонения и от Румъния въпреки, че не ми се вярва...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Заредих 20 литра от Петролската нафта...Друг път няма да повторя. Ще си зареждам само на ЕКО - Дизел+. Тази сутрин си напълних резервоара с него - ами друга си е нафтичката ( или добавчицата в нея). С 4 ст. е по- скъпа, но колата се "облажи". Определено не е внушение. Това е моето мнение. Зареждам на ЕКО, което се намира малко след входа на Бургас от Созополския път ( срещу езерото Вая ). Ами много хора са доволни и от бензина и от дизела им там. В бензиностанцията твърдят, че горивото им е от Гърция ( все още )A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BEX---GT написа:не баш, Ромпетрол е румънска нафта, не идва от Лукойл, аз зареждам само там и съм посъветван от сервизи, които се занимават единствено с дизелови двигатели да сипвам предимно там доволен съм от нафтата импп цветът й не е като този на лукойл, не знам защоFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:BEX---GT написа:не баш, Ромпетрол е румънска нафта, не идва от Лукойл, аз зареждам само там и съм посъветван от сервизи, които се занимават единствено с дизелови двигатели да сипвам предимно там доволен съм от нафтата импп цветът й не е като този на лукойл, не знам защоФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар