Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги нафтата е една и саща на петрол разлика няма само името и е сменено, това го знам от един мой колега които работи в петрол. Иначе и аз се бях навил даго пробвам тоя дизел ама като разбрах се отказах. това е само зада привлекат малко клиенти.
    темпра 1,9тд

Коментар

Jimy написа:
      Airfan написа:
      Много сте смели, за да зареждате от Петрол. Аз тук в Пловдив не съм видял дори един техен обект, от който да не ме полазят тръпки.
      Този новичкият ,на Васил Априлов е читав. Дизела си е дизел...в смисъл ,че досега разлика от един или друг не съм усетил. Може би аз съм некъв такъв...неразбиращ или пък колата е "непукис", но пък не пречи да се пробва.
      Да, за този обект бях забравил, но пък ти се сещаш как изглежда петрола на Родопи... ти би ли заредил там?Аз съм любител на Лукойл, ти знаеш защо.

Коментар

Искрен написа:
        Колеги нафтата е една и саща на петрол разлика няма само името и е сменено, това го знам от един мой колега които работи в петрол. Иначе и аз се бях навил даго пробвам тоя дизел ама като разбрах се отказах. това е само зада привлекат малко клиенти.
        Този път случайно познах че е така А що се отнася до гръцката нафта лично съм се убедил в предимствата й. Иначе дали Лукойл или Петрол ....... разлика нема
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Горивото е добро в смисъл даде ми разход около 5-5.5/100км.Има тяга като я настъпя.Задоволително е за мене.А доколкото гръцката нафта съм съгласен с колегата "Tihomir78" защото съм пътувал и съм зареждал от там и горивото е доста по ......супер е.
          Fiat Punto 1.7TD
          Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Горивото не е лошо - разходът не е скочил, дори мисля, че може леко да падне. Нафтата е по-добра от тази на Лукойл преди аспаруховия мост - колата върви добре, ускорява добре, без някакви особени разлики с предишната нафта (от ОМВ Ямбол). Заредих от разклона за Аврен (имаше име това място, ама в момента не мога да се сетя).
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

харамията се казва местото ако се не лъжа

Коментар

Tihomir78 написа:
                Искрен написа:
                Този път случайно познах че е така А що се отнася до гръцката нафта лично съм се убедил в предимствата й. Иначе дали Лукойл или Петрол ....... разлика нема
                Бих допълнил така - Лукойл, Петрол, ОМВ, Шел, Мел, ала, бала - нафтата е една, транспорта е различен и резервоарите са различно стари.Аз разлика между нашенска от Лукойл и гръцка Шелска нафта не намирам абсолютно никаква.

Коментар

не баш, Ромпетрол е румънска нафта, не идва от Лукойл, аз зареждам само там и съм посъветван от сервизи, които се занимават единствено с дизелови двигатели да сипвам предимно там доволен съм от нафтата импп цветът й не е като този на лукойл, не знам защо
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Аз не мисля да я пробвам. Моето мнение е че, най-много да са сложили някаква добавка. Резултатите може да са:- За разлика в разхода съм сигурен че, може само да се качи малко.- За разлика във вървенето това ще е причината малко да се вдигне разхода. Т. Е. Когато сипете УЖ по-добра нафта с по-голямо цетаново число ще искате да върви по-бързо количката и така ще ви натежи кракът И може за малко да се заблудите че, виж ли тази нафта е по-добра ама после ще ви мине
                    Прикачени файлове
                    fiat marea 2,4 (TD125)

Коментар

Нека и аз да изкажа мнение за тоя дизел...И то положително. Пробег:305 км-градско-35км-извънградско-270разход-11.57л.. .Извънградското с 80/90км/ч,в града-пенсионерската на светофара! Незнам за вас ама аз още немога да повярвам ..Мерено е пълно-пълно..
                      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Пълно-пълно до ръба, ти си си сипвал, нали ?

Коментар

Абе чист булшит си е квато и да е разлика в нафтата на българските бензилници. Всичката иде от Бургас, но са допустими отклонения и от Румъния въпреки, че не ми се вярва...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Заредих 20 литра от Петролската нафта...Друг път няма да повторя. Ще си зареждам само на ЕКО - Дизел+. Тази сутрин си напълних резервоара с него - ами друга си е нафтичката ( или добавчицата в нея). С 4 ст. е по- скъпа, но колата се "облажи". Определено не е внушение. Това е моето мнение. Зареждам на ЕКО, което се намира малко след входа на Бургас от Созополския път ( срещу езерото Вая ). Ами много хора са доволни и от бензина и от дизела им там. В бензиностанцията твърдят, че горивото им е от Гърция ( все още )
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

BEX---GT написа:
                              не баш, Ромпетрол е румънска нафта, не идва от Лукойл, аз зареждам само там и съм посъветван от сервизи, които се занимават единствено с дизелови двигатели да сипвам предимно там доволен съм от нафтата импп цветът й не е като този на лукойл, не знам защо
                              И аз така мисля.Нафтата от ромпетрол е добра даже има колонка за камиони поне ямболската и е 1.50лв литара.Колата върви много добре,доволен съм от нафтата.Но е на 5км от Ямбол и зареждам предимно на Лукоил.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                                BEX---GT написа:
                                И аз така мисля.Нафтата от ромпетрол е добра даже има колонка за камиони поне ямболската и е 1.50лв литара.Колата върви много добре,доволен съм от нафтата.Но е на 5км от Ямбол и зареждам предимно на Лукоил.
                                При разлика в цената от двадесет и повече стотинки на литър какво те бъркат тези 10 километра в двете посоки,ако нафтата е наистина качествена?Имаш икономия от разлика в цената и евентуално икономия от качествена нафта.
                                Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Working...
                                X