Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?

Пробвахте ли, новият дизел на Петрол?Гледам от няколко седмици тече усилена реклмна кампания, а отзиви в интернет - 0 На каква цена е това гориво и има ли ефект, нека споделят изпиталите го Дано да е добра нафта за колиците ни

Аз вече 4-5 пъти зареждам такава нафта и за мен разлика няма!Да каже и някои друг какви са му наблюденията!
    Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD
    Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
    Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

Не съм го пробвал, но и едва ли ще го направя. Поредния търговски трик с цел привличане на клиенти.
      Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
      ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Сигурно само името му е различно на това гориво.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Аз лично не съм зареждал от това гориво, но мисля да го пробвам с риск да изневеря на любимият си Дизел + на ЕКО. Алтернативата ми беше ЛУКойлската нафта, но вече съм 99.9% убеден, че колата ми дава по-висок разход с нея. С ЕКО - то съм в ТОП 10. Петролската нафтичка малко ме
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            Аз лично не съм зареждал от това гориво, но мисля да го пробвам с риск да изневеря на любимият си Дизел + на ЕКО. Алтернативата ми беше ЛУКойлската нафта, но вече съм 99.9% убеден, че колата ми дава по-висок разход с нея. С ЕКО - то съм в ТОП 10. Петролската нафтичка малко ме
            и аз сипвам само на ЕКО много съм доволен а относно тази на Петрол доста мой познати са скиптични спрямо тези горива.
            Toyota Celica 98-7AFE
            Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

И аз не съм прбобвал все още от това, така рекламирано гориво. Интересното е, че дълго време използвах горивата на Еко, но напоследък започна яко да пуши. Смених с Лукойл-а и сега нямам тези проблеми. Мисля пак да опитам с Еко-то, защото с Лукойл-ския дизел ми гори повече.А от кое Еко зареждате (по-точно от кое сте доволни )?

Коментар

Много сте смели, за да зареждате от Петрол. Аз тук в Пловдив не съм видял дори един техен обект, от който да не ме полазят тръпки.

Коментар

про форс дизела

колеги няма смисал от този дизел това си е чиста реклама сложили там добавка малко и аиде с 10 стотинки нагоре...На ЕКО мисля че са наи добри горивата защото са от гьрция само гаста им не е от там...Така че само Еко...

Коментар

Re: про форс дизела

teodor19 написа:
                    колеги няма смисал от този дизел това си е чиста реклама сложили там добавка малко и аиде с 10 стотинки нагоре...На ЕКО мисля че са наи добри горивата защото са от гьрция само гаста им не е от там...Така че само Еко...
                    От Гърция ми е трътката...

Коментар

Airfan написа:
                      teodor19 написа:
                      Жоро, не ми отнемай " радостното детство ". :D Това беше последното нещо в, което вярвах - сега ще ми остане само внушението.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                        Airfan написа:
                        teodor19 написа:
                        Жоро, не ми отнемай " радостното детство ". :D Това беше последното нещо в, което вярвах - сега ще ми остане само внушението.
                        Дубле, нищо няма да казвам по въпроса, че да няма разочаровани.

Коментар

Айде сега изплюй и другото, по-голямото камъче, че ме мързи да търся в другите форуми истината за горивата, в частност за произхода на ЕКО :DТъкмо реших да ги пробвам.. и с 5 недоизказани поста да ме разубедите :DП.П. Зареждам само от ОМВ... повече от година не съм пробвал друго, но може и да е излезнало междувременно по-добър продукт
                          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Снощи заредих а днес ще пътувам и ще ви пиша как е.Признавам че сипах от чисто любопитство.Ще ви пиша как е.
                            Fiat Punto 1.7TD
                            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Airfan написа:
                              Много сте смели, за да зареждате от Петрол. Аз тук в Пловдив не съм видял дори един техен обект, от който да не ме полазят тръпки.
                              Този новичкият ,на Васил Априлов е читав. Дизела си е дизел...в смисъл ,че досега разлика от един или друг не съм усетил. Може би аз съм некъв такъв...неразбиращ или пък колата е "непукис", но пък не пречи да се пробва.
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                              X