Пробвахте ли, новият дизел на Петрол?Гледам от няколко седмици тече усилена реклмна кампания, а отзиви в интернет - 0 На каква цена е това гориво и има ли ефект, нека споделят изпиталите го Дано да е добра нафта за колиците ни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pro Force Diesel на Петрол.Пробвахте ли?
Collapse
X
-
Аз лично не съм зареждал от това гориво, но мисля да го пробвам с риск да изневеря на любимият си Дизел + на ЕКО. Алтернативата ми беше ЛУКойлската нафта, но вече съм 99.9% убеден, че колата ми дава по-висок разход с нея. С ЕКО - то съм в ТОП 10. Петролската нафтичка малко меA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Аз лично не съм зареждал от това гориво, но мисля да го пробвам с риск да изневеря на любимият си Дизел + на ЕКО. Алтернативата ми беше ЛУКойлската нафта, но вече съм 99.9% убеден, че колата ми дава по-висок разход с нея. С ЕКО - то съм в ТОП 10. Петролската нафтичка малко меToyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
И аз не съм прбобвал все още от това, така рекламирано гориво. Интересното е, че дълго време използвах горивата на Еко, но напоследък започна яко да пуши. Смених с Лукойл-а и сега нямам тези проблеми. Мисля пак да опитам с Еко-то, защото с Лукойл-ския дизел ми гори повече.А от кое Еко зареждате (по-точно от кое сте доволни )?
Коментар
-
Re: про форс дизела
Airfan написа:teodor19 написа:колеги няма смисал от този дизел това си е чиста реклама сложили там добавка малко и аиде с 10 стотинки нагоре...На ЕКО мисля че са наи добри горивата защото са от гьрция само гаста им не е от там...Така че само Еко...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: про форс дизела
ntodorov написа:Airfan написа:teodor19 написа:колеги няма смисал от този дизел това си е чиста реклама сложили там добавка малко и аиде с 10 стотинки нагоре...На ЕКО мисля че са наи добри горивата защото са от гьрция само гаста им не е от там...Така че само Еко...
Коментар
-
Айде сега изплюй и другото, по-голямото камъче, че ме мързи да търся в другите форуми истината за горивата, в частност за произхода на ЕКО :DТъкмо реших да ги пробвам.. и с 5 недоизказани поста да ме разубедите :DП.П. Зареждам само от ОМВ... повече от година не съм пробвал друго, но може и да е излезнало междувременно по-добър продуктFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Airfan написа:Много сте смели, за да зареждате от Петрол. Аз тук в Пловдив не съм видял дори един техен обект, от който да не ме полазят тръпки.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар