Да аз си сипвах, но не чак до ръба!В смисъл да се вижда нафтата,а докато удари пищова!Чух от един "разбирач",че да пълниш ’баш’ до ръба не е хубаво,защото нафтата се изпарявала.Един вид,че си даваш парите на вятъра! ..Незнам дали е вярно!
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Да аз си сипвах, но не чак до ръба!В смисъл да се вижда нафтата,а докато удари пищова!Чух от един "разбирач",че да пълниш ’баш’ до ръба не е хубаво,защото нафтата се изпарявала.Един вид,че си даваш парите на вятъра! ..Незнам дали е вярно!
Ами да изпарява се ама през ауспуха
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Айде и батко Ви да си каже мнението ... Сипвах 4-5 месеца на ОМВ, без да сменям нафтата ... като кон с капаци - сутринта ям баничка със сирене там, пия кафе и си взимам минерална вода за в колицата за през деня Случайно един ден сипах на Петрол ... преди около ... няма и месец ... И след 300-400 метра, аз се хванах за главата Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Натискам педала, колата върви ... продължавам да натискам, колата върви бееее ... е*а си мамата викам ... кво стана тука бе ... ?!?!?!От тогава си сипвам само на Петрол Колегата Оги изрази мнение, че е не защото съм сипал на Петрол, а защото съм спрял да сипвам на ОМВ ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_44 - Напълно възможно А това, което някой по-горе каза, че нафтата е същата, само със сменено име ... да ме прощава но от доста вътрешен източних, подоразбрах, че нафтата е добра и ще е така още поне 2-3 месеца За после обмислям да се включа в Дрим Тима за събиране на стотинки в сметката на форума от ЕКО ... и без това нямам месец с под 1500 км Yellow_Flash_Colorz_PDT_12
Коментар