Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Teче нафта...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Teче нафта...

Здравеите колеги.Вчера забелязах че има нещо което капи от колата, и се оказа Нафта. Свалих капака...отгоре по ГНП-то няма олято,но отдолу задната страна на картера е олят целия...възможно ли е да е от някои маркуч или свръска,или е от ГНП-то.Колата е Браво тд75

Пробката на горивния филтър провери ли?

Коментар

Капи вишна, или портокал? :P Огледай всички "свръски" и пипни маркучите от долната страна. Огледай около дюзите и маркучите им за обратната нафта. Провери и пробката за, която ти спомена Airfan. Сигурен ли се, че това по картера е именно нафта, а не масло?
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        Капи вишна, или портокал? :P Огледай всички "свръски" и пипни маркучите от долната страна. Огледай около дюзите и маркучите им за обратната нафта. Провери и пробката за, която ти спомена Airfan. Сигурен ли се, че това по картера е именно нафта, а не масло?
        Колега аз не разбирам и питам нали затова е форума, а тези дни нямам възможност да отида на сервиз...и не е капи вишна... и масло а е нафта

Коментар

4api написа:
          Колега аз не разбирам и питам нали затова е форума...
          Да, нали ти отговорих?
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги тече от помпата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 или по точно от един елемент на помпата...утре ще къча снимки

Коментар

Недей да качваш. Тука всички го знаем този елемент. Авансатора ни е до болка познат.
              Fiat Marea TD100

Коментар

Колега покажи ми на снимка кое е авансатора... И колко ще ми излезне ремонта

Коментар

iuly_vn написа:
                  Недей да качваш. Тука всички го знаем този елемент. Авансатора ни е до болка познат.
                  Kолега не е авансатор...Моята кола нямала авансатор...дори нямям и компютър,а само някаква централа - "JIJIPLEX".Но така или иначе сменихме 2 "О" пръстена и теча спря....

Коментар

A, да. Сега видях че е ТД75.
                    Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
                    X