Колеги здравейте! Имам малък проблем , при запалване на колата лампичката ми за подгряване на свещите ми мига 30 -тина пъти, проблемът ми не е от свещите прегледани са! Колеги някои има ли идеа какво точно може да бъде.Искам д/г да получа някакъв одговор за да знам какво да правя като отида при маистор.Защото маистори има много и всичките все много знаят.Благодаря ви предварително.пропуснах да напиша ,машината ми е Фиат Мареа 1.9/100hpПоздрави: Николаи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем светеща лампа за подгряване на свещите на таблото.
Collapse
X
-
Освен свещите, точно зад акумулатора и под него, там където е МAF- сензора и срещу него, има една кутия от която излизат кабелите захранващи свещите. Провери състоянието на връзките вътре в нея. Самите кабели са свързани посретсвом клеми. Те корозират често и е нужно почистване на връзките. Мисля че ако свещите ти са наред, проблема е там.Fiat Marea TD100
Коментар
-
При извадена кутия на свещите и съм почистил добре абсолютно всичко и съм проверил колеги проблемът си остава същия, лампичката ми мига за свещите на таблото 30-пъти преди запалване както и преди.През зимният период съм нямал абсолютно никакви проблеми с колата.В момента си подгрявам свещите ръчно и ще видя какво ще стане.Ако някой от колегите има идеа да пише.Благодаря ви предварително.Поздрави:Николаи
Коментар
-
ехо Николаи, дали имаш някакво решение на въпроса вече?аз нито свещите мога да си проверя нито нищо а за това да ги подгрявам ръчно, ми е звучи на китайскино както ти каза, поне да знам какво да кажа на майстора.на мен от 3-4 дни ми се получава, не всеки път ми мигат, не съм броила колко пъти мига... по скоро я изключвам и след като поизчакам, като запаля не мигат.предварително мерси за отговора!FIAT Bravo 1.9/100hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар