Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

marea 1.9 jtd като загрее гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    kombito-tdi написа:
    ....@ женшен -> п.п. Само не разбрах кое отнесох :D
    Само една псувня на ум в конкретния случай Щото не ща да ме наказват... И не записа грешка, защото нали се сещаш - датчика си БЕШЕ работещ в момента на "диагностицирането". Гасихме, палихме - ниакакъв ефект. А нямах нито време нито желание да чакам двигателя да загрее, че да може датчика пак да не сработи... Факт обаче е, че моментните му "неработещи" състояния не бяха отчетени в паметта за грешки на контролера. Ходих при диагностик, който ми беше препоръчан от колега от Форума.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      ...Само една псувня на ум в конкретния случай Щото не ща да ме наказват...
      Е, пак съм напред. По-добре от колкото с нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

@Стефан: Колега, не съм сигурен дали разбираш или винаги имаш мнение. Можеш ли да ми кажеш на мен какъв ми е проблема ? Колата не пали, когато е студена. На диагностика ми дава P1320.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Ама ти още ли не си сменил ето това ?http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&show=1
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Ама ти още ли не си сменил ето това ?http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&show=1
            В този студ и сняг няма как. Колата не пали. Не мога да запаля колата, за да я закарам на сервиз дори. Във всички теми за датчик на коляновия вал се споменава, че не палят топли. Моята изобщо не пали. Преди пак ми го направи този номер, но вечерта запали.
            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Колега vgeorgiev, този датчик колянов вал се сменя и проблема ще ти е решен. Знам даже и кой ще ти реши проблема. Търсиш РУМЕН http://serviceauto-bg.comкато си от Левски и му описваш болката си. Съвета ми е не рови ако незнаеш къде и за какво да буташ. Предай му поздрави от Търново и проблема ще ти го реши. Поздрави.
              Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
              харчи: DOSTA

Коментар

emzo написа:
                Emzo..брат уважавам те много за абсолютните знания и опит,който натрупа с Фиат,но за едно много се дразня,а именно че за всяка част даваш линк към АХМ и по-този начин с тази реклама правиш още по-богат един собственик на евтини и некачествени части .Всеки ден се увеличават потребителите изревали от некорекността и ментетата на ямболския корифей.Ако някой колега пък го чуе как лъже на чист полски език като уговаря ментетата ФАСТ от завода производител може да му се пукне смешката Извинявам се отново за ,но не се сдържах и този път като ми се обади познат по телефона и отново изрева за менте тампони на носачите,накладки,ролки и едвам изкарал ангренаж до 15х.км .Все по трудно се изкарват пари в тази криза и е лошо като ги даваш на един и същи човек по много пъти и без резултат
                EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Итане, кажи ми друг каталог с възможност за линкване ?Щото квото и да си говорим, каталога му е добър.Aз имам TecDoc и EPER, aма 90% от посетителите, не знаят дори, какво е това.А като напиша само датчик запалване, се почва ама от къде, ама колко и т.н.Еми аз съм го писал стотици пъти тва и на мене вече ми писва да се повтарям.Хайде за вбъдеще ще се постарая да не линквам към ахм.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Итане, кажи ми друг каталог с възможност за линкване ?Щото квото и да си говорим, каталога му е добър.Aз имам TecDoc и EPER, aма 90% от посетителите, не знаят дори, какво е това.А като напиша само датчик запалване, се почва ама от къде, ама колко и т.н.Еми аз съм го писал стотици пъти тва и на мене вече ми писва да се повтарям.Хайде за вбъдеще ще се постарая да не линквам към ахм.
                    Благодаря наистина за разбирането.И да много си прав което е факт-Отлично му е подреден каталога с умисъл Самия той ми го каза като поиска от мен около 20х.лв за да изкупя предимно старите му части на Ритмо/Регата,Типо/Темпра и т.н вече неактуални модели и той да се оттърве от тях.чЕ е хитър човек и знае как да те омае и да направи пари от теб това не може да се отрече.А за каталога ми брат ето ти му правиш без да искаш безплатна реклама в целия свят и после оплаквания от съфорумци в ето този вид :D .. lorencooРегистриран на: 06 Окт 2010Мнения: 1Местожителство: София 18 Овча Купел Мнение Пуснато на: Пет Яну 07, 2011 10:09 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Никога повече, няма да ми стъпи крака в това долнопробно и измислено магазинче на "ПРОСЛОВУТИТЕ" AXM-AUTO.Купувал съм разни неща от тях включително и носачи от "НЕВЕРОЯТНИТЕ’’ с гаранция носачи FAST-Полски недодялани дървета,нищо не става от тях нито от другата марка която толкова много ми я хвалиха и рекламираха в "сергийката" им - OCAP.Просто се убедих в това че такива малки ’’Дюкянчета" за авточасти са просто поредния новоизлюпил се Прекупвач на пазара за авточасти,чиято цел е на всяка цена да ти вземе парите,без да се замисля какво продава и че стоката му не струва и 5 пари.Дано да не се опарят и други колеги от този "МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ’’.

Коментар

Колега ИТАН, тука те подкрепям но от части. Почти всички авточасти идват от едно място 60%, останалите 40 идват пак от там но през друга държава. А навярно ти не пазаруваш от ЕВРО 07 и казваш колко е хубава стоката така ли? Познавам много майсторчета така да се каже които знаят от къде да вземат най оригиналното и да жулнат клиента така че да спечели от отстъпката препродаването на стоката и уж от майсторлъка. Ако се чустваш засегнат недей ами да налеем по едно. От къде ли знам това, ами това го и казаха и по ТВ. Ако искате ето ви саит за ТЕК ДОК. Това е складова но има и каталог ТЕК ДОК с цени. парола и юзер пишете test http://auto1.getmyip.com/EShop_RMTra...okieCheck=true
                      Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

avent написа:
                        Колега ИТАН, тука те подкрепям но от части. Почти всички авточасти идват от едно място 60%, останалите 40 идват пак от там но през друга държава. А навярно ти не пазаруваш от ЕВРО 07 и казваш колко е хубава стоката така ли? Познавам много майсторчета така да се каже които знаят от къде да вземат най оригиналното и да жулнат клиента така че да спечели от отстъпката препродаването на стоката и уж от майсторлъка. Ако се чустваш засегнат недей ами да налеем по едно. От къде ли знам това, ами това го и казаха и по ТВ. Ако искате ето ви саит за ТЕК ДОК. Това е складова но има и каталог ТЕК ДОК с цени. парола и юзер пишете test http://auto1.getmyip.com/EShop_RMTra...okieCheck=true
                        Благодаря и на теб колега за отговора.Каталога на Евро07 го знам наизуст дето се вика,защото както споменах съм работил там и ако не научиш частите просто нямаш място там.Не пазарувам от Еврото,защото знам ментетата които вкарват,но никога и никъде не съм споменавал,че имат хубава стока.Евро07 се явява нещо като Лукойл където също съм работил 7 години като шофьор на автобус.Какво искам да кажа..ами почти всички зареждат гориво от там,но малките бензиностанции си го разреждат доволно с всякакви гадости-масла,корабна нафта,керосин и т.н.Така е при малките продавачи на авточасти за западни коли.Всички прекупуват от Евро07 и после ни цакат с по-висока цена.Но има скрити и неписани правила в този пазар и отделните фирми като Аутохит примерно да се занимава с вноса на точно определени марки части.Пример-испанските водни помпи ДОЛЦ и др.Преди притежавах и малко сервизче така,че маааалко си имам представа за кво иде реч.Но боли ме,наистина много като набедени търговци като Христо се опитват да лъжат млади потребители,които току-що са си купили Фиат,Алфа,Ланча и др.и имат мерака да си сменят всичко с най-доброто независимо цената,а се получава плоска лъжа.Пример-прехваления ОКАП,на който маншоните се напукват кат на дрът циганин петите и оттам вече тръгва и шарнира.Това за съжаление е само един от примерите,а колко още са.

Коментар

Сега съм напълно съгласен с теб, но да не забравим че и почти всички майстори са такива като тях, Майстора идва за отстъпка и после му я дава на двойна цена и пак го дръсти за труд.
                          Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

Точно преди няколко минути ме помолиха да потърся адаптер за някакъв авто касетофон за да се махне оригиналният на една Мареа. Първото което излезе е, че в АХМ се продава. Посетих им сайта и видях цена от 25лв имаше и по скъп. Казах на хората и те се съгласиха, обаче реших да продължа с търсенето. Оказа се, че мой приятел работи във фирма която продава такива неща и ми каза, че цената на едро е 4-5лв. За вторник обеща да ми донесе и тогава ще мога да кажа точната цена. Дори и х2 да е на дребно пак не е 25лв.

Коментар

chaveto написа:
                              Точно преди няколко минути ме помолиха да потърся адаптер за някакъв авто касетофон за да се махне оригиналният на една Мареа. Първото което излезе е, че в АХМ се продава. Посетих им сайта и видях цена от 25лв имаше и по скъп. Казах на хората и те се съгласиха, обаче реших да продължа с търсенето. Оказа се, че мой приятел работи във фирма която продава такива неща и ми каза, че цената на едро е 4-5лв. За вторник обеща да ми донесе и тогава ще мога да кажа точната цена. Дори и х2 да е на дребно пак не е 25лв.
                              Ми как колега иначе Амболския магнат ,ще кара новичка "Белла Макина"147 с ФАСТ по предното окачване :D ако не надуе поне тройно цените за нас обикновените потребители и после да разправя насам-натам,че продава най-качествената стока,на най-добра цена.Не разбрахте ли колеги,че наистина добре подредения и рекламиран каталог на засукания Амболия е неговото най-силно оръжие .Защото ето на...как става така всеки един от вас дава пример първо с АХМ и вече видян един път от нов и неразбиращ дотолкова юзер първата му работа е да отиде и да си купи ментето на АХМ

Коментар

Колеги, не смятате ли че тази тема не е място за това да си изказвате негативните мнения за съответния сервиз/магазин. Особено колегата itan75 ? И аз не съм доволен от някои неща, и съм го споделил, но не си изббирам произволна тема, за да започна пак да плюя по него, нали? Моля ви!

Коментар

Working...
                                X