itan 75, стига с това от къде и кой магазин да се пазарува. Мисля че пратих линк за ТЕК ДОК за инфо на колегите за съставните части на колата по избор. Стига с това. Въпроса бе как да се помогне на колегата да не му гасне колицата. Писах му къде да иде в гр. Левски и кой да търси но няма отговор от него, защо ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
marea 1.9 jtd като загрее гасне
Collapse
X
-
avent написа:itan 75, стига с това от къде и кой магазин да се пазарува. Мисля че пратих линк за ТЕК ДОК за инфо на колегите за съставните части на колата по избор. Стига с това. Въпроса бе как да се помогне на колегата да не му гасне колицата. Писах му къде да иде в гр. Левски и кой да търси но няма отговор от него, защо ли?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
axm написа:itan75 написа:...................EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Ехееееееееееее, пич, стига си се товарил за тези неща. В днешно време всеки иска да спечели от някъде. Аз също го питах за основата на на скоростния лост колко парици е и ми казаха добра цена но се оказа че тя идва на комплект от доставчика а те си я разпарчадисват и продават поотделно. Стига се заяжда с човечица.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар