Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

marea 1.9 jtd като загрее гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

itan 75, стига с това от къде и кой магазин да се пазарува. Мисля че пратих линк за ТЕК ДОК за инфо на колегите за съставните части на колата по избор. Стига с това. Въпроса бе как да се помогне на колегата да не му гасне колицата. Писах му къде да иде в гр. Левски и кой да търси но няма отговор от него, защо ли?
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Коментар

avent написа:
      itan 75, стига с това от къде и кой магазин да се пазарува. Мисля че пратих линк за ТЕК ДОК за инфо на колегите за съставните части на колата по избор. Стига с това. Въпроса бе как да се помогне на колегата да не му гасне колицата. Писах му къде да иде в гр. Левски и кой да търси но няма отговор от него, защо ли?
      Колега, Румен го познавам лично. Колата я оправих в София. Изгасна и повече не запали няколко дни. Само искам да спомена, че на мен този номер с датчика ми го е правила три пъти.Симптомите НЕ са както обичайно: топла неможе да запали. При мен не палеше студена. Забелязах, че двата пъти когато не искаше да запали, беше валяло сняг.
      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

itan75 написа:
        ...................
        Явно все още не можеш да преглътнеш факта че не те взеха на работа при нас.Просто това в което си добър явно е злобата и разрухата Сигурно за това не са те оценили на интервюто.Темата не е място за изясняване на личните ви взаимоотношения

Коментар

axm написа:
          itan75 написа:
          ...................
          Явно все още не можеш да преглътнеш факта че не те взеха на работа при нас.Просто това в което си добър явно е злобата и разрухата Сигурно за това не са те оценили на интервюто.
          Ти пък кой си и отде изпълзя ве охлюв слузест .Какво интервю ве челипинчо оня търгаш искаше между 10000-20000лв да му дам за стари части от Ритмо/Регата и прочие таралясници,като магазина,аз да съм му плащал наема тогава от 600лв и съм задължен да продавам негова стока щот видиш ли имал име тариката.А да не забравим да си регистрираме фирма по ДДС,защото пак алъш-вериша не ставал.Има и още много подробности,ма тук ли да ги разясняваме точно.А за разрухата това е точно така,щом се лъжат потребителите с некачествени части за сметка на лична облага не само тази сергийка трябва да се докладва на КЗП,ами да се разруши и из основи,а "Амболския мустаклия" да се набие на кол пред дюкянчето си за назидание на други търговци с мошенически наклонности. П.С Аз и тогава си бях на работа ве палячо даже Ку не стопляш спрях с камиона пред скапания ти магазин дет стоя затворен колко месеца стана вече.Сега гледам си излъгал там някой ти продава ръждивите железа,ма за колко време ще е и аз незнам да не е като Гинчето или оная другата как беше дето ги експлоатираше и им даваше по 250 пари на месец за шестдневна работна седмица. После кажи,че не си изедник и чорбаджия свидлив в мозъка на пропитите ти от тютюн кости,че и мустаци.шМатка самозвала се за гуру на форума .Най-големия кеф наистина ше ми е сега както карам трупната линейка и бая трупчета изкачат напоследък някой път кат додиш у Бургас се задавиш кат видиш как те крадат въпреки смотаната камера дет си сложил и дода те откарам до моргата.Калтак смотан...
          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Ехееееееееееее, пич, стига си се товарил за тези неща. В днешно време всеки иска да спечели от някъде. Аз също го питах за основата на на скоростния лост колко парици е и ми казаха добра цена но се оказа че тя идва на комплект от доставчика а те си я разпарчадисват и продават поотделно. Стига се заяжда с човечица.
            Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
            харчи: DOSTA

Коментар

Working...
            X