А преди това скърцания разни или нехарактерни шумове имал ли си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с пистов ремък
Collapse
X
-
Geraka написа:И при мен първият път нямаше никакви признаци на повреда - нито виене нито чукане...просто както си карах и половината ремък се скъса ....преди да сменя демпферната шайба сложих друг и на пръв поглед нямаше нищо,но за около 20-30км скъса и него....Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Купях аз още преди около половин месец заедно с цяла предница :D ....ако говориш за тогава може....аз пък на влизане в паркнга на магазина засякох друг колега от форума...там явно е възлово място Иначе за сега няма признаци на проблеми след смяната - изчезнаха всякакви странни шумове от тоя ремък.... да се наядяваме завинагиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Купях аз още преди около половин месец заедно с цяла предница :D ....ако говориш за тогава може....аз пък на влизане в паркнга на магазина засякох друг колега от форума...там явно е възлово място Иначе за сега няма признаци на проблеми след смяната - изчезнаха всякакви странни шумове от тоя ремък.... да се наядяваме завинагиToyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Geraka написа:Аз съм писал поне 4 теми за моят прословут пистов ремък....ето я и последната http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41469Честно казано първият път проблемът ми беше подобен - ремъка н есе скъса, а просто част от него се откъсна....оказа се демпферната шайба - деугият път като го късах ми блокира лагера на обтегача, а съвсем скоро сменях отново демпферната шайба, че чукаше яко и ме беше страх да не ми изхвърли поредният ремък.
Коментар
-
miss211 написа:Geraka написа:Аз съм писал поне 4 теми за моят прословут пистов ремък....ето я и последната http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41469Честно казано първият път проблемът ми беше подобен - ремъка н есе скъса, а просто част от него се откъсна....оказа се демпферната шайба - деугият път като го късах ми блокира лагера на обтегача, а съвсем скоро сменях отново демпферната шайба, че чукаше яко и ме беше страх да не ми изхвърли поредният ремък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар