От двигатела на нашата красавица се чува странен шум и искам да попитам какво може да е : ролка на ремък или нещо сериозно .Да допълня че разлика във вървенето няма даже преди 1 2 седмици сменихме турбото и сега е като самолет но този шум ме притеснява и дразни Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен шум от двигатела на Брава 1.9тд
Collapse
X
-
Re: Странен шум от двигатела на Брава 1.9тд
kal0yanch40 написа:От двигатела на нашата красавица се чува странен шум и искам да попитам какво може да е : ролка на ремък или нещо сериозно .Да допълня че разлика във вървенето няма даже преди 1 2 седмици сменихме турбото и сега е като самолет но този шум ме притеснява и дразни Благодаря предварително.
-
Airfan написа:kal0yanch40 написа:От двигатела на нашата красавица се чува странен шум и искам да попитам какво може да е : ролка на ремък или нещо сериозно .Да допълня че разлика във вървенето няма даже преди 1 2 седмици сменихме турбото и сега е като самолет но този шум ме притеснява и дразни Благодаря предварително.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Airfan написа:kal0yanch40 написа:От двигатела на нашата красавица се чува странен шум и искам да попитам какво може да е : ролка на ремък или нещо сериозно .Да допълня че разлика във вървенето няма даже преди 1 2 седмици сменихме турбото и сега е като самолет но този шум ме притеснява и дразни Благодаря предварително.
Коментар
-
Ето ти едно четиво като за начало.... ЖТД е , ама има някои общи неща.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33716
Коментар
-
Определено не сам от типа "наливам и карам".Точно обратното много я пазя и не само нея всичко което ползвам го пазя независимо моио или чуждо. А пък по скоро ушите ми биха запищяли от шума.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
ogi28b написа:Ето ти едно четиво като за начало.... ЖТД е , ама има някои общи неща.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33716Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар