Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 2.4 Jtd гасне помагайте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea 2.4 Jtd гасне помагайте

Здравейте имам фиат мареа 2.4 jtd който взе да ми гасне в движение след което при даване не контакт бълбука от към резервоара и след няколко опита пали и след известно време пак гасне и всичко отначало моля помагайте

Диагностика (ама не четене на грешки, а истинска!) -> Проверка на фазов датчик и прояверка на налягането в рейката. Четене на грешки и аз мога да ти направя.

Коментар

ogi28b написа:
      Диагностика (ама не четене на грешки, а истинска!) -> Проверка на фазов датчик и прояверка на налягането в рейката. Четене на грешки и аз мога да ти направя.
      Това бълбукане не ми звучи добре... Все едно връща въздух явно.

Коментар

Запушен отдушник?!? Или въздух в системата.
        Fiat Marea TD100

Коментар

Спира ти помпата.Обърни внимание на релето което я управлява.почисти му контактите или го смени.За да се убедиш че съм прав или пък че не съм,сложи си един прозрачен маркуч от филтъра до помпата за високо налягане и когато ти направи номера го погледни .Ако е празен значи съм прав.Обръщам ти особенно внимание на маркуча той трябва да е здрав и добре стегнат защото там налягането от помпата(ел.) не е малко.Ако сложиш нещо ментеливо докато се усетиш и може да останеш без нафта в резервоара. Успех!!!

Коментар

какьвто и да е проблема отвори сондата на резервора и погледни да не е задрьстена щом от там чуваш звуци отвори и виж
            тунинговам си колите за удоволствие
            някои с турбо други с чип

Коментар

пи4ове намерихме луспи от семки на дъното на резервлара когато извадихме помпата от там и тествахме колата 10 мин. и не угасна поне за сег но утре ще я покараме по дълго и то ще си покаже ако пак угасне помагаите с идеи ако имате идеи

Коментар

като наливаш с тубите няма да наливаш всичко до дъно , че да няма люспи
                Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Working...
                X