От месец и половина карам Пунтото, но от 2 дни не иска да върви както досега . Много бавно наема, трудно вдига обороти и днес 5 пъти ми загасваше при тръгване. Аз , че съм новачка е вярно, но досега не ми е загасвала колата, дори вече бях започнала да се радвам, че двете сме една за друга, но до днес. Какво ще ме посъветвате да направя, започвам да се притеснявам да не съм я повредила нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак да ви попитам за моето Пунто 1,7 TD 98г.
Collapse
X
-
Re: Пак да ви попитам за моето Пунто 1,7 TD 98г.
boeva74 написа:От месец и половина карам Пунтото, но от 2 дни не иска да върви както досега . Много бавно наема, трудно вдига обороти и днес 5 пъти ми загасваше при тръгване. Аз , че съм новачка е вярно, но досега не ми е загасвала колата, дори вече бях започнала да се радвам, че двете сме една за друга, но до днес. Какво ще ме посъветвате да направя, започвам да се притеснявам да не съм я повредила нещо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Когато купихме колата сменихме и въздушен и горивен филтър. Навъртяла съм около 1500 км / ако има някакво значение/., маслото също е сменено тогава, само ремъкът не сменихме, защото той си беше като нов. Единственото по- сериозно нещо, което беше, че сменихме клапана на ГНП, защото колата не гаснеше и това е, до вчера.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар