Номера на грешката ? Или с Виса я гледа ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна ми червената дюза на таблото
Collapse
X
-
dalgia123 написа:не сам добър с ремонтите и не разбирам много къде е тя? извинявам се за глупавия въпросFIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
ogi28b написа:Може да има бе за това му казвам да я свали и да кара без нея. Само да отбележа - визата прочита грешките свързани с педала на газта като Throttle Position Switch. Throttle e дросел, а някой неук майстор ако само това знае, щом види throttle, значи е дросел Според мен от там идва грешката.преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
При менкогато ми светна тази лампа бях заредил нафта от една нова бензиностанциа ЕКО в Бургас , от предната бях доволен и когато тръгнах колата придърпваше и не работеше хубаво и когато вдигна повече от 120 км/ч светваше лампата , когато свърши нафтата сложих малко V-Power и спря да свети.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
-
reiban написа:При менкогато ми светна тази лампа бях заредил нафта от една нова бензиностанциа ЕКО в Бургас , от предната бях доволен и когато тръгнах колата придърпваше и не работеше хубаво и когато вдигна повече от 120 км/ч светваше лампата , когато свърши нафтата сложих малко V-Power и спря да свети.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар