Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светна ми червената дюза на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Номера на грешката ? Или с Виса я гледа ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ами пишеше грешка дроселна клапа(6)или 5 не съм сигурен кое от двете беше ,а я проверявах с машинка за диагностика на шефа и не знам каква е знам че е професионлна но я имаме от два дена и още не сме я разучили.
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Еми почисти дроселната клапа, или направо я смени с нова. Но първо свали старата И пробвай да покараш без нея, да видим как ще е ?

Коментар

не сам добър с ремонтите и не разбирам много къде е тя? извинявам се за глупавия въпрос

Коментар

dalgia123 написа:
            не сам добър с ремонтите и не разбирам много къде е тя? извинявам се за глупавия въпрос
            ПРИ - SPECIASTA-бе пич той ,доколкото знам е от Ямбол
            FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Ааааа, колеги, JTD105 няма дроселова клапа
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Ааааа, колеги, JTD105 няма дроселова клапа
                Е що да няма.На колегата мотора може да е хибрид някакъв.Всичко може.

Коментар

dalgia123 написа:
                  Колеги и на мен ми светна същата лампа пуснах и диагностика и ми исписа грешка дроселова клапа някои би ли ми разяснил мерси предварително.Модела на колата е исписан в подписът ми.
                  Абсурдно е да имаш дроселова клапа.
                  04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Може да има бе за това му казвам да я свали и да кара без нея. Само да отбележа - визата прочита грешките свързани с педала на газта като Throttle Position Switch. Throttle e дросел, а някой неук майстор ако само това знае, щом види throttle, значи е дросел Според мен от там идва грешката.

Коментар

Aбсурд но така исписа тъпата машина ,след смяна на въздушен филтър и истриване на грешката нямам ядове .

Коментар

На мен не мие светела до сега,но комшията има Bravo 1,9 td.Лампата светва и почва да причуква мотора и стрелката на оборотомера пада.Сменил е датчика на коляновия вал.

Коментар

ogi28b написа:
                          Може да има бе за това му казвам да я свали и да кара без нея. Само да отбележа - визата прочита грешките свързани с педала на газта като Throttle Position Switch. Throttle e дросел, а някой неук майстор ако само това знае, щом види throttle, значи е дросел Според мен от там идва грешката.
                          Колега грешката не е в превода по простата причина че софтуерът на машинката е кирилизиран а и да не беше мисля че се спрявям добре с английския език така че поста ти е неуместен ,извинявам се предварително за неудобството което може да пречини постът ми

Коментар

При менкогато ми светна тази лампа бях заредил нафта от една нова бензиностанциа ЕКО в Бургас , от предната бях доволен и когато тръгнах колата придърпваше и не работеше хубаво и когато вдигна повече от 120 км/ч светваше лампата , когато свърши нафтата сложих малко V-Power и спря да свети.
                            Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

reiban написа:
                              При менкогато ми светна тази лампа бях заредил нафта от една нова бензиностанциа ЕКО в Бургас , от предната бях доволен и когато тръгнах колата придърпваше и не работеше хубаво и когато вдигна повече от 120 км/ч светваше лампата , когато свърши нафтата сложих малко V-Power и спря да свети.
                              Това е така,защото Сензора ти за определяне качеството на нафтата,който се намира в резервоара е отчел кофти гориво и ти е светнала лампата.Като си сменил с ново гориво е отчел подобрението и ти е изгаснала лампата-нормално.

Коментар

Какъв е тоз сензор и възоснова на какво определя дали горивото е кофти ми е любопитно ??
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X