Здравейте колеги...за кратката ваканция която се насъбра навъртях доста км (гратско каране) и вчера в последния ден на ваканцията..Пунтарата ми направи проблем..започна мн трудно да включва..трябва така да се каже със сила да се включва.. по рано съeдинителя е двапати натяган леко защото прекалено ниско оделяше..Значи съединителя не боксува ,т.е. неги разбирам ама не е феродото..като викнах майстор ми каза че малко трябва пак да се натегне натегнахме го и сега няма проблеми..но щом двапати го прави ,пак ще го направи...той каза да отида някой ден да се разглобва да се види какъв е проблема и че се съмнява дали не е притескателния диск...неги разбирам но ,ако се окаже това слушал съм че притескателния диск е доста скъп някои дали знае г-д цена..и някакви идеи нещо..???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Фиат Пунто 1.7td
Collapse
X
-
Около 300 лв....За справка:http://axm-auto.com/....Може и от тука да си го поръчашBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Май нещо са те излъгали тебе с тоя съединител. Поне така разбирам от поста ти. Какво значи натяган?!? Съединител не се натяга!!! Дори да е умекнало слънцето, да е износено феродо и притескател или са счупени пружините, то тогава ще буксува. Това може да го определи всеки един стар шофьор, или автомонтьор. Съдейки по думите ти, най вероятно е рзтеглено жилото на съединителя и му е трябвало или регулировка или смяна.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Незнам да ти кажа....намерих някакъв заместител на оригиналния съединител за 170лв , но реших да сложа на Валело за 310лв...също и някви симиринги каза майстора че трябва да се сменат и така...Неги разбирам колите ,пък и като тотално се преебала колата мен ме е нямало...Да беше компютър да си го оправя ...... но май притескателния диск нещо е прил проблем...нз с ремонт със сичко ше излезе скъпичко но какво да се правиFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар