Той баща ти ако разбере че ще му чупиш фиата, така ще ти издрпа ушите, че ще забравиш за чипосване на ТД100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Натягане турбото на 1.9 ТД 100
Collapse
X
-
D_o_C_t_o_R_a написа:Абе въобще не ми дреме колко вида ЖТД има за мене двата мотора са си 1.9 ТД 100 и 1.9 ЖТД 105. И много ми е интересно защо трябва да давате съвети на човек който дори и не познавате и не ви дреме дали ше му гръмне двигатела, ГНП-то и т.н. Тук този форум не е ли място за отговаряне на въпроси м/у колеги шофиори на Фиатки? Ако е така моля който иска да ми помогне да прочете въпроса ми в началото на темата и да ми обясни това чудо дето е на алфата дали го имам аз и каде е?
Коментар
-
Re: Натягане турбото на 1.9 ТД 100
D_o_C_t_o_R_a написа:Оня ден гледах двигателя на алфа ромео 156 2.4 ЖТД и на турбината има една джиджавка дето се мърда и може нали съответно да се натяга и отпуска с 10-ка ключе. и като се натегне направо ви казвам турбината ще пръсне мъркучите. Та въпроса ми е какво представлява това нещо и дали 1.9 тд 100 го имат също. П.С. гледах си двигателя, там дето е на алфата, на мен го няма. Възможно ли е да е на друго място?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
D_o_C_t_o_R_a написа:ОК отказахте ме ! Ще и сложа тогава само един блоу офф да ми съска поне този ефект да изкарам от турбото и ше си карам скопен конFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Airfan написа:BEX---GT написа:не може да ти съска, защото нямаш дросел... сори не може да сложиш блоу-оффleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Блоу офф МОЖЕ да се сложи на ТД 100. Главата си режа ако не ми вярвате. Мой приятел имаше и звучеше доста добре. М/у другото мисля че той е регистриран в тоя форум от блг. е и има проект на едно зелено браво 1.4 12в - Пепи преди това имаше тд 100 със блоу офф даже може да му потърся снимки ако пази и ще ви покажа как е монтирано !S buRzo BravO DiGaM 120 i DurPam Ru4nA )
Коментар
-
Vladim написа:BEX---GT написа:като го сложиш дай снимки, че и аз бих си сложил, но така ми казаха преди време, като аз си го бях навил на пръстаТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар