Оня ден гледах двигателя на алфа ромео 156 2.4 ЖТД и на турбината има една джиджавка дето се мърда и може нали съответно да се натяга и отпуска с 10-ка ключе. и като се натегне направо ви казвам турбината ще пръсне мъркучите. Та въпроса ми е какво представлява това нещо и дали 1.9 тд 100 го имат също. П.С. гледах си двигателя, там дето е на алфата, на мен го няма. Възможно ли е да е на друго място?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Натягане турбото на 1.9 ТД 100
Collapse
X
-
абе има нещо такова, ама и аз не знам къде е...на мен майстора ми въртя нещо там, сега върви една много мини идея отгоре.. амааа все тая...нали знаеш, че каквото и да направиш, увеличението на вървежа води до по-кратък живот и повече проблеми, ако не правиш "пълна промяна"A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
BEX---GT написа:абе има нещо такова, ама и аз не знам къде е...на мен майстора ми въртя нещо там, сега върви една много мини идея отгоре.. амааа все тая...нали знаеш, че каквото и да направиш, увеличението на вървежа води до по-кратък живот и повече проблеми, ако не правиш "пълна промяна"S buRzo BravO DiGaM 120 i DurPam Ru4nA )
Коментар
-
Моля, ако някой не го мързи особено да направи една снимка. Това не можах да го видя при мене...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Да бе вярно и аз се рових и не можах да го видя. има един болт мисля че е 10-ка обаче тои е от дясно на изпускателния колектор а не м/у тръбите. обаче има една алуминиева планка дето предпазва радиатора от топлината на изпускателните тръби и явно тя трябва да се демонтира и под нея може би е ? или греша !?S buRzo BravO DiGaM 120 i DurPam Ru4nA )
Коментар
-
Що се занимавате с глупости и пълните форума с простотий, само. Като надуеш турбото, дори и да успееш в което се съмнявам, ще вдигнеш едни 5км. повече а ще ти струва маса труд и пари. За да се увеличи мощноста чувствително трябва и повече гориво. Т.Ест да се рзглоби помпата и да и се променят настройките от най малко 5 места. А това означава да я съсипеш, щото не знам кой майстор ще ти удиса на акъла...Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар