Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

След ремонт мирише на нафта.... отново пуши от капака

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboy написа:
    Мерси на всички.Минах пароструката днес, но уви следващия проблем - не ми светят лампичките на копченцата и врътките за парното/климатика, само за ел стъклата, нагревателите, фаровете за мъгла, нодлу под тях при климатика няма лампички - спряха да светят /вечерта забелязах, като карах на фарове/ дали ще се оправи от само себе си или е станал гаф?
    Това няма никаква връзка с пароструйката! Има подробно описание, как се сваля централната конзола за да си смениш изгорелите крушки. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=4616
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Напротив, има - току що от само себе си проработиха :D , но до кога ... незнам

Коментар

При мен излизаше бял дим от капака и миришеше на нафта извън и в купето - преди това казах, че е от помпата. Отиди да ти я проверят .. от някъде ти изпуска нафта. В 2 сервиза ходих заради това нещо - първо било защото според тях загрявала и било антифриз-а; след това можело да е масло; накрая в другия сервиз свалиха помпата.. правеха и нещо след това нямах грижи с миризма или странен пушек/дим от капака.

Коментар

Калпави майстори ...... и аз си дадох помпата да ми я проверят пък те повече е развалили сега яко тече от нея.
          Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
          ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Здравейте.Преди 2 дни ходих на майстор и се оказа, че е това за остатъчната нафта, смениха тръбичката или там каквото е и уж нямало вече, наистина в купето спря да мирише, но току що видях отново пушека от колата и миризмата на пушека - на изгоряла нафта усетих.Дали все още се изпрарява вече разлятата нафта или за 2 дни щеше да се оправи?-тези два дни не съм карал много колата, има няма 20 км или просто проблема е другъде?

Коментар

Ми не чуваш бе колега, не чуваш. Трябваше първо в сервиза да се върнеш, а не да ходиш на автомивка. Ако нямаше течове, миризмата след ремонта се маха за часове. Върви в сервиза и им кажи да проверят откъде тече нафтата ти.
              Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
              X