Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жило на съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амме, моят педал има само 1 място за закачане
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Това което ти казвам се отнася за Брава 1,6-16В,незнам при теб как е.Мисля че го споменах в предния си пост.Огледай го пак,защото аз не видях отначало,чак когато се огледах по добре.Може при теб да е друга причината.Успех.

Коментар

Проблема решен!!Отново аз си направих колата, брех да зема да стана и аз майстор Направо съм изумен как може да има толкова СМОТАНИ хора...Жилото на 1 място правеше извивка, подобна на цифрата 8 :D Разкачих го с 1 приятел от работата, пуснах го оттам откъдето предполагам че трябва да минава, щото има 1 работи дет се закача на тях...и чудоо съединителя стана супер мек Сложих му с една спринцовка хидравлично масло, че да стане още по-мек :D ..А онзи "майстор" ми вкарваше филмите, че съединителя ми си бил заминавал Трябва да тръгна на фитнес, че левия ми крак стана ибати мускулестия от тоя съединител И сега съм в очакване на следващия проблем Поздрави
        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Аз като тръгна на дълъг път и почват залагания какво ще се счупи! За около 15000 навъртяни с Мареа ТД 100 2 пъти ме оставя на магистрала. Веднъж алтернатора, веднъж турбото.
          Fiat Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
          X