Днес както си карах и забелязах ,че чек лампата пак ми светна.Сега се сещам ,че издух Жи ти дидката на 4200-4500 об./мин.Знам,че трябва да отида на ЛЕКАР ,ама в КНЕЖА са "БОЛ".Въпроса ми е ,че ту светне и карам 300-400км. и пак изгасва,само диагностика ли може да ми КАЖЕ проблема.Просто нямам ходене до по-голям град ,където разполагат със съответната техника и пр.,има ли някой идея защо е така . П.П. Това нещо се повтаря вече 5-6 пъти .????????????? задължителна диагностика ли е,аз имам съмнение за неработещ или за почистване ДЕБИТОМЕР.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чек лампа
Collapse
X
-
Re: Чек лампа
ilia.parvanov написа:Днес както си карах и забелязах ,че чек лампата пак ми светна.Сега се сещам ,че издух Жи ти дидката на 4200-4500 об./мин.Знам,че трябва да отида на ЛЕКАР ,ама в КНЕЖА са "БОЛ".Въпроса ми е ,че ту светне и карам 300-400км. и пак изгасва,само диагностика ли може да ми КАЖЕ проблема.Просто нямам ходене до по-голям град ,където разполагат със съответната техника и пр.,има ли някой идея защо е така . П.П. Това нещо се повтаря вече 5-6 пъти .????????????? задължителна диагностика ли е,аз имам съмнение за неработещ или за почистване ДЕБИТОМЕР.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар