Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравей, добре дошъл във форума! Като цъкнеш търсене горе вляво, после в полето за "гугъл-търсене" напиши следното:"разлика sx elx hlx" , и ти пожелавам приятно четене. В общи линии това показва някакво ниво на оборудването в кола, което е минимално за дадените букви, и е възможно да има екстри , които са задължителни за друга комбинация от букви, и опционални за текущата. Егати обяснението праснах...

Коментар

Не мога да спя вече,толкова се притеснявам все едно,че ще купувам първата си кола.Откога си мечтая за едно ЖТД,но събота наближава и да сме живи и здрави ще Ви се похваля после.Дано не ме превари някой.На колегата "ogi28b" ще разчитам най-много да ме светне,че като захапя и мога и най-големия таралястник да купя.

Коментар

Голям смях беше като един приятел взима една мареа JTD и разпънах лаптопа и кабелите да я гледаме.Човека от автокъщата се припоти няколко пъти. Взехме я де, само по ходовата част ходи на сервиз да я прегледат.Та .... ако някой колега може да откликне :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Имам думата на един колега от Форума точно за това.Дано всичко да е наред и да се сдобия с ЖТД най-после.

Коментар

Айде стискам палци и се похвали после
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

willow75bg написа:
              http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1123564523505714 5&f1=detailsЕто още един екземпляр,това е на Драган Цанков.Някой няма ли минаване да й хвърли едно око?
              Обявата е от 26.02.2009! Дали е валидна още?

Коментар

willow75bg написа:
                Не мога да спя вече,толкова се притеснявам все едно,че ще купувам първата си кола.Откога си мечтая за едно ЖТД,но събота наближава и да сме живи и здрави ще Ви се похваля после.Дано не ме превари някой.На колегата "ogi28b" ще разчитам най-много да ме светне,че като захапя и мога и най-големия таралястник да купя.
                И аз така. Ама ти си в по-изгодна позиция. Купуваш си кола на цена в пъти по-ниска от нашите ЖТД -та. Желая ти късмет. Колата ако е "твоя" сама ще ти гъделичне под лъжичката.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колеги има бутон под шофиорската седялка на FIAT MAREA DIESEL 100 кончита е моята машинка.Та се чудя за какво би могло да служи този бутон.Благодаря.

Коментар

Nikolai123 написа:
                    Колеги има бутон под шофиорската седялка на FIAT MAREA DIESEL 100 кончита е моята машинка.Та се чудя за какво би могло да служи този бутон.Благодаря.
                    това е катапулта. като го натиснеш и ’кончита’-та те ритат и излиташ през шибедаханали за ’седялката’ на ’шофиора’ питаш.иначе ’би могло да служи’ за всичко - само си пусни кабел до него и си готов - може да си пускаш фаровете от там.

Коментар

u_bo страшен си брат така те искам винаги пъргав и да си вярваш винаги каквото казваш.

Коментар

Nikolai123 написа:
                        дай една снимка на тоя бутон
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Ко още го коментирате тоя бутон. Това е инерционния датчик-прекъсвач и колегата У-бо не напразно се бъзика.
                          Fiat Marea TD100

Коментар

Здравейте колеги,завърнах се на работа и бързам да се похваля.В неделя/03,05,2009/ отидох до София и си купих най-после мечтаната ЖТД Мариика.Тук е мястото да изкажа ОГРОМНИ благодарности на "ogi28b",който дойде с лаптопа и направи една много обстойна диагностика на автомобила.Все още не съм я снимал,но утре ще го направя.Иначе първите ми впечатления от колата са много добри-ходовата част е перфектна,външния вид-има малко забележки,но в общи линии е добре.Двигателя мърка -очарован съм,динамика и най-важното добър разход на гориво.Отначало като се връщах към Плевен нещо не ми хареса как поема,но като се прибрах и й отворих въздушния филтър и всичко ми стана ястно,смених го и колата стана съвсем друга-точно каквато очаквах.И още веднъж огромни благодарности на ogi28b,много точен ПИЧ.

Коментар

Браво колега Поздравления и със здраве да си я караш.И снимки да сложиш
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

A сега и почисти и дебитомера и пак ще караш друга кола
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X