Здравей, добре дошъл във форума! Като цъкнеш търсене горе вляво, после в полето за "гугъл-търсене" напиши следното:"разлика sx elx hlx" , и ти пожелавам приятно четене. В общи линии това показва някакво ниво на оборудването в кола, което е минимално за дадените букви, и е възможно да има екстри , които са задължителни за друга комбинация от букви, и опционални за текущата. Егати обяснението праснах...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт
Collapse
X
-
Не мога да спя вече,толкова се притеснявам все едно,че ще купувам първата си кола.Откога си мечтая за едно ЖТД,но събота наближава и да сме живи и здрави ще Ви се похваля после.Дано не ме превари някой.На колегата "ogi28b" ще разчитам най-много да ме светне,че като захапя и мога и най-големия таралястник да купя.
Коментар
-
willow75bg написа:Не мога да спя вече,толкова се притеснявам все едно,че ще купувам първата си кола.Откога си мечтая за едно ЖТД,но събота наближава и да сме живи и здрави ще Ви се похваля после.Дано не ме превари някой.На колегата "ogi28b" ще разчитам най-много да ме светне,че като захапя и мога и най-големия таралястник да купя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
u_bo
Nikolai123 написа:Колеги има бутон под шофиорската седялка на FIAT MAREA DIESEL 100 кончита е моята машинка.Та се чудя за какво би могло да служи този бутон.Благодаря.
Коментар
-
Здравейте колеги,завърнах се на работа и бързам да се похваля.В неделя/03,05,2009/ отидох до София и си купих най-после мечтаната ЖТД Мариика.Тук е мястото да изкажа ОГРОМНИ благодарности на "ogi28b",който дойде с лаптопа и направи една много обстойна диагностика на автомобила.Все още не съм я снимал,но утре ще го направя.Иначе първите ми впечатления от колата са много добри-ходовата част е перфектна,външния вид-има малко забележки,но в общи линии е добре.Двигателя мърка -очарован съм,динамика и най-важното добър разход на гориво.Отначало като се връщах към Плевен нещо не ми хареса как поема,но като се прибрах и й отворих въздушния филтър и всичко ми стана ястно,смених го и колата стана съвсем друга-точно каквато очаквах.И още веднъж огромни благодарности на ogi28b,много точен ПИЧ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар