willow75bg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Снощи се обаждах за 130 к.с,найстина е от Горубляне и не е продадена.На външен вид изглежда добра,но какво се крие вътре,не е ясно.Това,че колата е в Горубляне не ме притеснява,никои няма да ме насилва да му купувам колата,ако аз не гледам ще ме метнат навсякъде.Най добре е кола от форума,но кой ще си продаде перфектната кола на цена подобна или малко по висока-НИКОИ.Вярвайте ми-многоо трудно се продава кола сега,мойта Лагуна я продавах четири месеца и смея да кажа,че цената ,която й исках беше съпоставима с новия внос.
Коментар
-
Много съм влюбен в цените на колите Фиат.Особенно в тези на JTD.Вчера в форума на Ауди прочетох че един съобщава,че дизеловите коли на Фиат щяли да ги дават като подарък към покупката на друга дизелова кола.Това е идеален вариант с тези цени да може да си купуваме кола на смешна цена.Единственото лошо е че като речеш да я продаваш,трябва да я подаряваш.За това купувайте си читави коли за да ги карате по-дълго.
Коментар
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsЕто още един екземпляр,това е на Драган Цанков.Някой няма ли минаване да й хвърли едно око?
Коментар
-
tyson написа:Мене не ми харесва в последната единствено, че е с джанти от Ланчия
Коментар
-
Приятел незнам, ама ако т’ва ЮТАКАР е същият салон, за който си мисля, бягай далече. Ходя да мия там отзад до бензиностанцията личния и служебните автомобили, тоя салон е залепен почти за мивката и бензиностанцията (дано не греша) за такива корубници, каруци, барутници става въпрос. Смисъл колите кофти, цените още по-кофти.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:Даже предпочитам за условията на BG оргиналните железни джанти.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колеги първо искам да ви кажа здравейте! Неисках да спамя с нова тема търсех но неуспях да намеря материал за следният ми въпрос, та реших да пиша тук.Въпросат ми е следният какво значат обозначенията на FIAT MAREA HLX и другите които са ? Аз карам FIAT MAREA 98 DIESEL 100 коня.Ще съм благодарен ако ми кажете какво значат тия обозначения , защото ги има и на DIESEL и на PETROL.Благодаря ви предварително!Извинявам се че спамя на колегата темата.Поздрави Николаи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар