Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

willow75bg написа:
    Благодаря на SEV ,че ме светна.Та за това става въпросhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...930&f1=details и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...9&f1=detailsв краен случай и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...259&f1=details
    Marea-та от Юта-кар не е HLX. Точка. За мен отпада - наредена е. Но пък 2.4 ме кефи - лично аз - бих си я купил. Само ще споделя - 1.9JTD преди две години купих за 7300, но във Варна.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Снощи се обаждах за 130 к.с,найстина е от Горубляне и не е продадена.На външен вид изглежда добра,но какво се крие вътре,не е ясно.Това,че колата е в Горубляне не ме притеснява,никои няма да ме насилва да му купувам колата,ако аз не гледам ще ме метнат навсякъде.Най добре е кола от форума,но кой ще си продаде перфектната кола на цена подобна или малко по висока-НИКОИ.Вярвайте ми-многоо трудно се продава кола сега,мойта Лагуна я продавах четири месеца и смея да кажа,че цената ,която й исках беше съпоставима с новия внос.

Коментар

извиниавам се за тупииа вупрос,но какво значи означението HLX - ниво на объръдване или другоп.п слуйебниа лаптоп нqма кирилизатор,а тукашниq конвертор превейда така с грешки,за което се извинqвам
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Това е обозначението за нивото на оборудване на автомобила,което в случая е най-високото/с най много глезотиики/,което едва ли е толкова важно,но е хубаво да ги има в колатат ти.

Коментар

Много съм влюбен в цените на колите Фиат.Особенно в тези на JTD.Вчера в форума на Ауди прочетох че един съобщава,че дизеловите коли на Фиат щяли да ги дават като подарък към покупката на друга дизелова кола.Това е идеален вариант с тези цени да може да си купуваме кола на смешна цена.Единственото лошо е че като речеш да я продаваш,трябва да я подаряваш.За това купувайте си читави коли за да ги карате по-дълго.

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsЕто още един екземпляр,това е на Драган Цанков.Някой няма ли минаване да й хвърли едно око?

Коментар

тая последната хваща окото ,бих погледнал и нея преди да купувам,ако съм на твое място.
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Мене не ми харесва в последната единствено, че е с джанти от Ланчия
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    Мене не ми харесва в последната единствено, че е с джанти от Ланчия
                    Джантите не правят колата добра или лоша.Има поне 1000 други по важни неща от джантите.Аз бих си купил кола без джанти и гуми,стига да отговаря на една поредица други изисквания.И разбира се цена??Даже предпочитам за условията на BG оргиналните железни джанти.

Коментар

Приятел незнам, ама ако т’ва ЮТАКАР е същият салон, за който си мисля, бягай далече. Ходя да мия там отзад до бензиностанцията личния и служебните автомобили, тоя салон е залепен почти за мивката и бензиностанцията (дано не греша) за такива корубници, каруци, барутници става въпрос. Смисъл колите кофти, цените още по-кофти.
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Между другото ся гледам бравата, с тоя сервизен ключ дето е палят... Беги далече
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          Даже предпочитам за условията на BG оргиналните железни джанти.
                          Абсолютно подкрепям.

Коментар

И аз, изправях 2 джанти (лети) като сменях зимните с летни.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
                              Stefan Hadjov написа:
                              Даже предпочитам за условията на BG оргиналните железни джанти.
                              Абсолютно подкрепям.
                              на същото мнение съм,джанатата едно,че не прави колата да върви,и второ,че по нашите пътища с тия крехки джанти,които струват доста парици...кофти тръпка,за мен железните са си тъкмо за у нас,сигурни и буквално ЖЕЛЕЗНИ
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Колеги първо искам да ви кажа здравейте! Неисках да спамя с нова тема търсех но неуспях да намеря материал за следният ми въпрос, та реших да пиша тук.Въпросат ми е следният какво значат обозначенията на FIAT MAREA HLX и другите които са ? Аз карам FIAT MAREA 98 DIESEL 100 коня.Ще съм благодарен ако ми кажете какво значат тия обозначения , защото ги има и на DIESEL и на PETROL.Благодаря ви предварително!Извинявам се че спамя на колегата темата.Поздрави Николаи.

Коментар

Working...
                                X