Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак покупка на дизелов Фиат-вече е факт

Като бивш собственик на Мареа комби 1,9ТД100 съм наястно,че дизела на Фиат е добър.Сега дойде времето да си търся Мареа/пак комби/ или Брава/втори избор/,но JTD.Молбата ми към Вас е,ако имате някъде нещо впредвид да споделите.Ценовата граница е около 3000 лв/в една друга тема бях чел,че вече тези цени не са мираж/.За съжаление не мога да постна линкове на обяви в Мобилето/нещо не ми се получава/,но има една в Пловдив- www.yutacar.mobilen.bg и още адна в София но е 2,4/тоя двигател въобще не го познавам?/.Моля Ви за помощ,както и за намирането на обяви,така и за евентуален оглед на място.Споделете и какво трябва да се гледа специално за JTD мотора.Благодаря Ви предварително.

Re: Пак покупка на дизелов Фиат

willow75bg написа:
    ... още адна в София но е 2,4/тоя двигател въобще не го познавам?/.Моля Ви за помощ,както и за намирането на обяви,така и за евентуален оглед на място.Споделете и какво трябва да се гледа специално за JTD мотора.Благодаря Ви предварително.
    Ами според мен е най-добре да можеш да му направиш диагностика преди да купиш - това касае предимно състоянието на двигателя. ЕКУ-то би трябвало да си каже всичките болежки, ако има такива. Останалото го знаеш - карал си Мареа. 2.4 е хомоложен двигател на 1.9 - същия двигател, само че с един идентичен цилиндър повече, общо 5 на брой. Хубав двигател. Мощен. Гори на практика незабележимо повече от 1.9 - 5.3 извън града със средно натоварен автомобил и включен климатик. За поддръжка е доста сходен на 1.9 - ангренажен ремък и ролки, например, са същите. 2.4 е и по-тих от 1.9. Абе, казано по друг начин, нищо лошо не зъм видял от него засега, вече година и половина. Само хубаво мога да кажа за него.Иначе за конкретни оферти - просто не мога да помогна, но бюджет от 3000 лв за JTD ми се вижда твърде скромен, въпреки кризата. Вероятно Браво 1.9 JTD би се намерило читаво, но Мареа едва ли Успех.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Моя Бравок го взех от Ютакар.И са големи тъпанари, мнооооооого им мърморих да я закарам на диагностика.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

"Иначе за конкретни оферти - просто не мога да помогна, но бюджет от 3000 лв за JTD ми се вижда твърде скромен, въпреки кризата. Exclamation Вероятно Браво 1.9 JTD би се намерило читаво, но Мареа едва ли Confused Успех."Колега,моля те отвори Мобилето и виж обявите за такава Мареа/не мога да постна линк към обявата/.Кажете си мнението.Fiat Marea 2.4 JTD-130к.с. 3 399 лв. Детайлен прегледдата на произв. - февруари 2000 г., пробег - 165000 км, цвят - Тъмно син мет.нов внос; ЛИЗИНГ безупречно техническо състояние; 4бр. Air B...Особености - 4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Бордови компютър,...Регион: София, тел.: 0889 583 522Има и вПловдив една от Юта кар.Fiat Marea 1.9 JTD=105 КС 3 550 лв. Детайлен прегледдата на произв. - юни 1999 г., пробег - 123000 км, цвят - Т.зелентел, 0899 84 84 00 автокъща ЮТАКАР/ПЛАТЕНА ЕКО ТАКСА/РАБОТЕЩ...Особености - 4(5) Врати, ABS, Airbag, Ел. Огледала, Ел. Стъкла,...Регион: Пловдив, тел.: 032 969 111Колега "emzo",що за хора са тези от въпростната автокъща?Склонни ли са на преговори?Можеш ли да й хвърлиш един поглед?

Коментар

колега, отваряй обявите в нов прозорецтака ще ти излиза адреса на самата обява и ще може да го копираш тук
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не иска да излиза линка да го ....И с Мозилата пробвах и на Уиндоус /тъпия/браузър.http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi

Коментар

Не мога, от Ески Зара съм.Типични джамбази, думите им бяха:К’во ще я караш на диагностика ? Опъваш я на пътя и то ако и има нещо ще си проличи.Абе младеж, не ме е*е, ако ти не я купиш днеска, друг ще я вземе утре.При мен има поток и все ще я продам.Едвам го накарах да я закараме в Динекспрес.Където е*ати диагностиката направиха ......
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря на SEV ,че ме светна.Та за това става въпросhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...930&f1=details и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...9&f1=detailsв краен случай и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...259&f1=details

Коментар

Двете Марийки изглеждат лачени поне на снимките. Ходи и ги карай. Чак се учудвам колко са паднали JTD-тата.
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Повечето коли в Ютакар бяха много лъснати, виж я или помоли някой колега от ПЛД да я види.Паднали са цените, ама регистрации, г.о., каско, обслужване, нещо по окачването, я термостатче, я дебитомер и излиза, че е по-добре някоя оферта от форума, поне да е изправна.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

willow75bg написа:
                      Благодаря на SEV ,че ме светна.Та за това става въпросhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...930&f1=details и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...9&f1=detailsв краен случай и товаhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...259&f1=details
                      Първата изглежда добре ,а е и с повече екстри . малий тези цени са вече доста надолу.Аз я взех моята края на октомври с едно кило 1000 отгоре
                      FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Аз съм от Пловдив, но за съжаление нямам възможност да обикалям преди събота или неделя. 130-ката изглежда добре, но ми се вижда малко повечко захабен волана. 105-цата от Ютакар веднага отпада, защото не е HLX. Според мен, освен HLX не си заслужава да взимаш друг вариант. Бравата не мога да я коментирам, защото тя е като цяло с по-малко глезотии от Мареата и за мен пак е неоправдана инвестиция.

Коментар

Ако може някои да ги погледне ще съм много щастлив,да чуя мнение от наш човек.Принципно,ако ще се тръгва на пазар ще е или почивните дни или на 7 и 8 май.Тази с 130-те кончета ми изглежда да е в Горубляне?Най добре ако някой от Вас/с същия автомобил/ се съгласи да дойде с мен на оглед,че може и да се гмуна в някой филм и после

Коментар

по принцип ти сам си решаваш какво да вземеш,аз не бих се хвърлил на най-евтиното,а тая с 2,4 двигателя много евтина ми се вижда,да не е от горубляне,това ще обясни всичко на мен лично повече ми хареса тая 105 коня,но ти си знаеш...отиваш гледаш всички,караш ги ако можеш и искаш караш на диагностика и решаваш!Пък и като вземаш имай предвид всички разноски покрай покупката,еко такса(ако не е платена) данъци,регистрация,консумативи и т.н. Гледай да ги имаш тия пари,защото инъче ще се чудиш какво да правиш!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Колега, аз бих дошъл, но не съм някакъв специалист - просто знам колата как трябва да звучи и върви Изглежда наистина много са паднали JTD-тата. Чак не ми се вярва Естествено, когато се гледа, гледа се и таблото - не трябва д свети нищо подозрително. И въпреки това, риск винаги има... Почивните дни съм на работа, но ако на 9 или 10 май останеш сам и си в София, що да не дойда с теб...А, и истината е, че това оборудване HLX на JDT 130 е най-високото и си заслужава най-много. Цената действително е подозрително ниска, но ако ще купуваш - с HLX няма да сгрешиш ПП. Не ги слушай - на Горубляне попадат и много читави коли - моята е от там, на баща ми също, предишната ми също. Това са все гарантирано хубави коли. Просто ми ги избира човек, който се занимава с търговия на коли
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                              X