Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За какво е този болт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За какво е този болт?

Днес се загледах под капака и ми направи впечатление че имам един болт който седи на едно никакво място и е развит.. така ли трябва да е и за какво служи... слагам 2-е снимки едната на болта, а другата за да питам откаде може да идва всичкото това масло?
    Прикачени файлове
    Fiat Brava TD100

С болта е завинтено пластмасово капаче на ангренажния ремък, а маслото идва от уплътнението на капака на разпределителния вал.
    TD_100, че е кръгло число.

Коментар

благодаря ти.. значи спокойно мога да си го завинтя без да се притеснявам
      Fiat Brava TD100

Коментар

spooni написа:
        и без да се престараваш със силата на завиване - по-мека е сплавта от болта !!!

Коментар

spooni написа:
          Щом не те притеснява че липсва част от защитата на ремъка... Искаш ли да ти разправям как ми влезе камъче, ама под другия ремък ?

Коментар

ogi28b написа:
            spooni написа:
            Щом не те притеснява че липсва част от защитата на ремъка... Искаш ли да ти разправям как ми влезе камъче, ама под другия ремък ?
            да, за това бях забравил, прав е оги

Коментар

Стига сте викали дяволчето бе.. то и бездруго живее под капака на "Фитката" и прави достатъчно мизерии, че сега и акъл да му давате..
              Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
              X