Сега пробвай и на 5-та.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странни аномалии с ТД100???
Collapse
X
-
iuly_vn написа:Най вероятно е от жилото. Но погледни дали не се омаслява съединителя. Т.Е. да не тече от семеринга на скоростната кутия и като се омасли да буксува и после като изсъхне маслото да се оправя. Това имах в предвид.????
Fiat Brava TD100
Коментар
-
Kroko61 написа:Съединител не е. Променя ли си звука мотора при това претрисане? Падане за момент на оборотите и тн...Fiat Brava TD100
Коментар
-
spooni написа:Kroko61 написа:Съединител не е. Променя ли си звука мотора при това претрисане? Падане за момент на оборотите и тн...Fiat Brava TD100
Коментар
-
bobis написа:Провери за всеки случай да не ти се запушва отвора /отпред в средата/ за засмукване на чист въздух , от парчето/връхчето/ на тапицерията на капака на двигателя....
Fiat Brava TD100
Коментар
-
Колеги...направо вече ми се реве! Еба*и тъпата кола!Да ви разкажа случката да добиете представа...Отивам днес при майстора да си вземам колата... и трябваше да я преместя лека в страни.. паля и като се почна едно лудо тракане което ту изчезва ту се появавя.. сякаш някое бутало се опитва да напусне ДВГ-то ... аз и хората наоколо онемяхме.. викам си ужасс!!От там паля.. и това стържене и тракане се появява когато си поиска.. дори и когато колата е в покой и стои на светофара пристържва и продължава нормална работа.. дори забелязах че задържа обороти на около 1400 за момент.. натиснах я повече и когато вече бях на четвърта и освободих от скорост оборотомера си остана на 1400 и неискаше да пада а звука беше така познатия до болка чукащо-стържещт после катос спрях на светофара пак се успокои... когато се прибрах я оставих да поработи.. и усетих вибрации откъм двигателя.. загуба леки придърпвания(все едно някой се намества на седалката в колата) загуба на мощност и тук там стържещ звук...МНОГО МОЛЯ ХОРАТА С ПОВЕЧЕ ПОЗНАНИЯ ОТНОСНО НАШАТА МАРКА КОЛА.. ДА ДАДЪТ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ НЯКАКВИ...аз няма да казвам какво се съмнявам за да не влияя с мнението си
но хора мн ми дойде вече!!!
Fiat Brava TD100
Коментар
-
аз пък залагам ,че "майсторите" олигофрени в Б-я,повече ще ти развалят колата отколкото да я оправят,намери ЕДИН човек(сервиз),на който да нзаеш,че имаш вяра и го остави да ти оправи колицата! Аз засега не съм ползвал услугите на никой за марийка,но чувам само добри думи за един човек и завбъдеще смятам ако се наложи само неговите услуги да ползвам!!! Вече се опарих с предната си кола,като човека който ми праи основен ремонт на ДВГ(не знам колко го направи защото тая кла така и не тръгна повече като хората) после го накарах да ми смени бензинова помпа и той ми демонтира поплавъка за горивото,твърдейки,че ТОВА е помпата!!! Аман от некадърнициex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар