Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо Не Върви както трябва ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо Не Върви както трябва ?

Здравейте имам 1 проблем който много ме дразни, от време на време турбото изчезва тръгвам да изпреварвам педала почти до дупка скоростта се променя с 4-5 км ... и след 10-15 секунди изведнъж се пуска турбото и ме залепя за седалката та ... има и друго ... от време на време като мине над 2.5-3 хиляди оборота почва да се чуди какво да прави дали да ускорява или да поддържа скоростта, какъв му е проблема само хубава нафтичка му сипвам :D М/У колата е Фиат Пунто 1.9 JTD 2003 г...Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT Punto 1.9JTD 2003

Re: Нещо Не Върви както трябва ?

QueEs написа:
    Здравейте имам 1 проблем който много ме дразни, от време на време турбото изчезва тръгвам да изпреварвам педала почти до дупка скоростта се променя с 4-5 км ... и след 10-15 секунди изведнъж се пуска турбото и ме залепя за седалката та ... има и друго ... от време на време като мине над 2.5-3 хиляди оборота почва да се чуди какво да прави дали да ускорява или да поддържа скоростта, какъв му е проблема само хубава нафтичка му сипвам :D М/У колата е Фиат Пунто 1.9 JTD 2003 г...Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    И как според теб ти се пуска-спира турбото? Отиди на диагностика (да ти я закачат на компютър дето се вика) там ще си изпее какви са проблемите и по електрониката. Но турбото или работи или не - няма среден вариант.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ЕГР клапан ... Това е проблема според мен, от това което прочетох ...Вариантите за него са или се е напълнил със сажди и заяжда когато отваря и затваря или е нещопо механиката ...Ако е второто решението е изолиране на ЕГР-а, ако е 1-то почистване в сервиз, а може и не ...
      Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

EGR-а колкото и да е зле - няма да има такъв ефект. Защото при мен маркуча дето дава вакума никакъв го няма, но колата си върви ... Хайде, няма да споря, EGR-то вероятно е виновно ...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ДИАГНОСТИКА
          тунинговам си колите за удоволствие
          някои с турбо други с чип

Коментар

Working...
          X