Здравейте имам 1 проблем който много ме дразни, от време на време турбото изчезва тръгвам да изпреварвам педала почти до дупка скоростта се променя с 4-5 км ... и след 10-15 секунди изведнъж се пуска турбото и ме залепя за седалката та ... има и друго ... от време на време като мине над 2.5-3 хиляди оборота почва да се чуди какво да прави дали да ускорява или да поддържа скоростта, какъв му е проблема само хубава нафтичка му сипвам :D М/У колата е Фиат Пунто 1.9 JTD 2003 г...Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо Не Върви както трябва ?
Collapse
X
-
Re: Нещо Не Върви както трябва ?
QueEs написа:Здравейте имам 1 проблем който много ме дразни, от време на време турбото изчезва тръгвам да изпреварвам педала почти до дупка скоростта се променя с 4-5 км ... и след 10-15 секунди изведнъж се пуска турбото и ме залепя за седалката та ... има и друго ... от време на време като мине над 2.5-3 хиляди оборота почва да се чуди какво да прави дали да ускорява или да поддържа скоростта, какъв му е проблема само хубава нафтичка му сипвам :D М/У колата е Фиат Пунто 1.9 JTD 2003 г...Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.orgSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
ЕГР клапан ... Това е проблема според мен, от това което прочетох ...Вариантите за него са или се е напълнил със сажди и заяжда когато отваря и затваря или е нещопо механиката ...Ако е второто решението е изолиране на ЕГР-а, ако е 1-то почистване в сервиз, а може и не ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
EGR-а колкото и да е зле - няма да има такъв ефект. Защото при мен маркуча дето дава вакума никакъв го няма, но колата си върви ... Хайде, няма да споря, EGR-то вероятно е виновно ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар