Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat Brava _75td

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat Brava _75td

Нормално ли е като карам колата и докато набирам скорост или когато дам по рязко газ,да има едно леко присвирване?това се чува особено ако съм с отворен прозорец.Според мен е турбината и трябва ли да го има този звук,защото по-рано като че ли го е нямаше или не ми е правило впечатление.

Възможно е да е турбината.Моята си свири много хубаво вече доста километри.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пречи ли това и значи ли,че турбото е заминало?

Коментар

Не ти е правило впечатление. Заслушай се във всеки автобус, камион, бус, или лек автомобил с дизелов двигател - почти навсякъде ще чуеш свиренето. Освен ако при теб не е някакво фрапиращо...

Коментар

ogi28b написа:
          Не ти е правило впечатление. Заслушай се във всеки автобус, камион, бус, или лек автомобил с дизелов двигател - почти навсякъде ще чуеш свиренето. Освен ако при теб не е някакво фрапиращо...
          Свистенето наподобява все едно слушаш как включват двигателите на самолет или ги изключват :D Такъв е звука,разбира се е в пъти по-тих.

Коментар

Viiipeer написа:
            ogi28b написа:
            Свистенето наподобява все едно слушаш как включват двигателите на самолет или ги изключват :D Такъв е звука,разбира се е в пъти по-тих.
            Нормално си е, успокой се - турбината се върти с много обороти в минута - нормално е да се чува - особено над 2000 оборота на двигателя - тогава експертите от Перник казват "Включи се турбото"
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X