Здравейте.Предните ми две чистачки и задната са за смяна.От къде да си купя нови и най-важното какаъв размер са?Защото незнам какво да търся в магазина има най-различни конфигурации.БлагодаряП.С : Колата е Фиат Пунто 2001 мк2 2 врати
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер чистачки Пунто Мк2
Collapse
X
-
Re: Размер чистачки Пунто Мк2
coolboy написа:Здравейте.Предните ми две чистачки и задната са за смяна.От къде да си купя нови и най-важното какаъв размер са?Защото незнам какво да търся в магазина има най-различни конфигурации.БлагодаряП.С : Колата е Фиат Пунто 2001 мк2 2 вратиToyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
-
coolboy написа:Здравейте.Предните ми две чистачки и задната са за смяна.От къде да си купя нови и най-важното какаъв размер са?Защото не знам какво да търся в магазина има най-различни конфигурации.БлагодаряП.С : Колата е Фиат Пунто 2001 мк2 2 вратиFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:coolboy написа:Здравейте.Предните ми две чистачки и задната са за смяна.От къде да си купя нови и най-важното какаъв размер са?Защото не знам какво да търся в магазина има най-различни конфигурации.БлагодаряП.С : Колата е Фиат Пунто 2001 мк2 2 вратиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
От МЕТРО по 7-8 лв бройката купих наПунатака от новя модел - дето са без рамо.Втори месец - засега съм доволен.Размера е 55 и 45см - на самите пакети на гърба си пише - опаковани са по 1бр всяка чистачка и е обозначено за коя кола са и за къде точно стават.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар