TIP написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на дизелов Фиат
Collapse
X
-
-
Stefan Hadjov написа:Много резерви и неточности имам към написаното от теб,но не искам да се впускам в спорове,защото темата е много дълга и знам какво ще се получи....She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
laizark написа:Между другото и аз така знам от баща ми (инженер ДВГ), че common rail е разработка на BOSH. И е купена от Фиат още преди началото на проекта.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:laizark написа:Между другото и аз така знам от баща ми (инженер ДВГ), че common rail е разработка на BOSH. И е купена от Фиат още преди началото на проекта.
Коментар
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:laizark написа:Между другото и аз така знам от баща ми (инженер ДВГ), че common rail е разработка на BOSH. И е купена от Фиат още преди началото на проекта.
Коментар
-
vsd написа:Абе, не знам за другите ама на мен ми писна да ти чета ироничните постове. Всеки втори пост ти е няква ирония към нещо и някой. Разбрахме че нищо не знаем, няма нужда да пишеш че ние феновете сме големи разбирачи и дрън дрън.
Коментар
-
С производителите на електроника не е точно така.Няма да коментирам какво е Бош и защо те са направили инжектора.В примера тук все бяха някакви "народни", ако мога така да се изкажа, коли.Просто има цена има търсене - финансови/икономически причини - парите въртят света.Да вземем електрониката на един болид от Ф1 - Там ако трябва да сравняваме Бош и Марели, то Бош ще са една компанийка, която прави само капачката на резервоара примерно А в един болид има толкова електроника, гледано като технологии, колкото няма да има в близките 30 години в "народен" автомобил.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:С производителите на електроника не е точно така.Няма да коментирам какво е Бош и защо те са направили инжектора.В примера тук все бяха някакви "народни", ако мога така да се изкажа, коли.Дайте Ферари с управление на Бош - да да ама не.Просто има цена има търсене - финансови/икономически причини - парите въртят света.Да вземем електрониката на един болид от Ф1 - Там ако трябва да сравняваме Бош и Марели, то Бош ще са една компанийка, която прави само капачката на резервоара примерно А в един болид има толкова електроника, гледано като технологии, колкото няма да има в близките 30 години в "народен" автомобил.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Всичко трябва да се чете колега,всичко.Когато човек не може да разбере написаното е нормално да му се стори дрън,дрън.Но това не пречи да продължава да чете.Настъпва момент когато започва да разбира написаното.Повярвай ми.
Коментар
-
vsd написа:...... това TDI не е технология, а запазена марка. Вземи си купи един TDI и си се радвай.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:vsd написа:...... това TDI не е технология, а запазена марка. Вземи си купи един TDI и си се радвай.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:vsd написа:...... това TDI не е технология, а запазена марка. Вземи си купи един TDI и си се радвай.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:gantcho написа:Stefan Hadjov написа:vsd написа:...... това TDI не е технология, а запазена марка. Вземи си купи един TDI и си се радвай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар