Здравейте колеги някой има ли идея от какво ми се получава вакум в резервоара по точно спирам на бензи ноколонката отварям и се чува пук при отваряне на капачката дали това мойе да се отсрани и дали влияе на вървенето ма колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вакум в резервоара
Collapse
X
-
ogi28b написа:Как разбираш че е вакуум, а не е например налягане?
Коментар
-
iuly_vn написа:Това не е ли спам вече. В резервоара няма как да се получи налягане. Само вакуум при запушена вентилация. Или някои колеги не гледат да помогнат, а само да се заяждат.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Щото на iuly_vn му е пре===на капачката, и си мисли че на всички останали също трябва е пре===на, затова явно няма как да се получи налягане Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Освен това "спам" е нежелано съобщение, обикновено с рекламна цел, но не винаги, ако смяташ че има нещо нередно в поста ми, използвай "Доклад" , както правя аз.
Коментар
-
ogi28b написа:Щото на iuly_vn му е пре===на капачката, и си мисли че на всички останали също трябва е пре===на, затова явно няма как да се получи налягане Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Освен това "спам" е нежелано съобщение, обикновено с рекламна цел, но не винаги, ако смяташ че има нещо нередно в поста ми, използвай "Доклад" , както правя аз.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Единия от трите маркучета е за отдушника. Провери него за запушване или прегъване. Скобите се стискат и така се демонтират. Не дърпай силно че се чупят. Ето и темата - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10661Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар