Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1,9 JTD - мнения и препоръки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iakvvu написа:
    ......Моделите на Фиат са най ниското звено от гамата на Фиат груп и най евтините.....
    Ааа, не така колега- "Lancia" са най-ниското звено в гамата на "FIAT" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
      iakvvu написа:
      ......Моделите на Фиат са най ниското звено от гамата на Фиат груп и най евтините.....
      Ааа, не така колега- "Lancia" са най-ниското звено в гамата на "FIAT" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Това пък от къде ти хрумна
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        VooDoo написа:
        iakvvu написа:
        Това пък от къде ти хрумна
        Ти май нямаш чувство за хумор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

iakvvu написа:
          jaffara написа:
          аз си купих Стило 1.9JTD 115кс 2 врати, 2002г. модел миналата седмица за 8500лв, със регистрации, каско, прехвърляния, смяна масла висчки филтри и свички видове ремъци колата ми излезна общо на 10300лв. Тази събота излезнах извън София и навъртях около 600км. Повярвай ми колата излезна много над очакванията ми, просто перфектна количка. На магистрала тракия хвърчах със 180км/ч без никакви грижи. Единствения проблем на моето Стило е дебитомера нещо дава фира А за сравенеието между Алфата и Фиатчето мога да кажа само, че след разговори между познати майстори и продавачи на коли Стилото обира всички точки.
          :D :D Не зная каква Алфа си карал,но малко ми е трудно да повярвам че Стилото е по добро от Алфата.Във всички отношения Алфа са много над Фиат.Моделите на Фиат са най ниското звено от гамата на Фиат груп и най евтините.Но ако не си попаднал на Алфа няма как да правиш това заключение спрямо Стило-то което имаш сега.Фиат-а не е никак лош автомобил,но има още какво да се желае по него,докато при Алфа компромисте са сведени до минимум.
          извинявай не съм се изразил правилно май, не съм карал Алфа а просто направих много добро проучване между фиат стило и алфа 147, разпитвал съм като тръгнеш от продавачи на коли до майстори във сервизи и не съм разпитвал просто срещнати хора а мои роднини, приятели и така стигнах до заключението, НО в крайна сметка всичко опира до вкус и усещане защото човек като погледне му става ясно дали това е твоята кола или не и няма никакво значене дали има някакви забележки колата и т.н. въпрос на усещане от пръв поглед има и друго - избор на кола и жена е до късмет :D

Коментар

Working...
          X