Здравейте, колеги... рових в търсачката но не намерих.Кажете как става и от къде, намерих едното кранче на термостата, до него де, ама останалите не мога, а имам въздух, днес ми смукна малко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезвъздушаване на охладителната с-ма - ТД100
Collapse
X
-
BEX---GT написа:даам, но проблема явно не е във въздуха, много късно ми пуска перките, а когато е горещо и съм в задръстване това е проблем..Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
При мен напоследък забелязвам, че като карам повече време в задръстване и температурата се вдига на 1 чертичка над средата(със старото табло съм - с повечето деления)...в мига в който достигне тая чертичка и веднага се включват перките и сваля температурато до нормалната - 2 черти под средата)....и това с новият ми термостат, който купих началото на зимата....Нормална ли е тая постоянна смяна на температурите - карал съм коли, на които стрелката им седи като закована, независимо как се кара колата???Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар