Здравеите Колеги от скоро имам някакво потропване когато карам по паваж или неравности или когато при бавно движение включвам втора...Какво може да бъде...(Съмнението ми е за тампон на двигателя...които е някаде отдолу или нещо по скоростната кутия...)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съмнение за Тампон на двигател
Collapse
X
-
Има една хитрос. Лесен начин да разбереш де. Отиваш на реглаж и казваш че искаш да си оправиш окачването на колата първо и да ти запишат час за след седмица да речем. Така ще получиш безплатна диагностика. Ще ти проверят първо окачването, ще ти кажат какво да смениш преди реглажа и като си готов ако искаш може да отидеш. То така или иначе ще ти трябва, ако сменяш нещо.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Re: Съмнение за Тампон на двигател
4api написа:Здравеите Колеги от скоро имам някакво потропване когато карам по паваж или неравности или когато при бавно движение включвам втора...Какво може да бъде...(Съмнението ми е за тампон на двигателя...които е някаде отдолу или нещо по скоростната кутия...)
Коментар
-
gari_brasna4a написа:4api написа:Здравеите Колеги от скоро имам някакво потропване когато карам по паваж или неравности или когато при бавно движение включвам втора...Какво може да бъде...(Съмнението ми е за тампон на двигателя...които е някаде отдолу или нещо по скоростната кутия...)
Коментар
-
4api написа:gari_brasna4a написа:4api написа:Здравеите Колеги от скоро имам някакво потропване когато карам по паваж или неравности или когато при бавно движение включвам втора...Какво може да бъде...(Съмнението ми е за тампон на двигателя...които е някаде отдолу или нещо по скоростната кутия...)
Коментар
-
4api написа:iakvvu написа:На мотора тампона или на носачAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Здравейте,Stilo 1,9 JTD на тихи обороти вибрира и дрънчи страшно. Виждам че темата е за тампон по мотора и моля, ако някой е имал подобни симптоми да сподели: Колата на тих оборот (без газ) друса доста - вибрира всичко .. от скоро съм собственик на дизелов автомобил и .. не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ...Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Тампона на скоростната кутия.Сменяй го дори и да ти кажат че е здрав. http://download.fiat-bg.org/Books/St...rbox_Mount.pdfAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
4api написа:iakvvu написа:На мотора тампона или на носачAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар