Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е разхода на "Фиат Дукато 160 мултиджет" ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв е разхода на "Фиат Дукато 160 мултиджет" ???

Здравейте ! Ако е възможно да ми дадете по-разширен отговор. Трябват ми да видя някъде разхода градско и извънградско, евентурлно и натоварен и празен. Благодаря ви предварително!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Здравей колега !преди седмица карах подобно като габарит возило -- Ивеко 35S12 - 2.3 HTP с обем на каросерията 12 кубика - (не му знам конете) - общо 470 километра, в едната посока празен, в другата натоварен с два дивана, два шкафа от по метър на два от масив, масивна маса и 6 също доста тежки стола от тиково дърво. Имах удоволствието да карам и в задръстване от типа "тръгни - спри" - на 1-ва и максимум втора, после пак първа ... извън това карах по магистрала с доста баири с около 110-120 в двете посоки (можех да вдигна и повечем но не посмях). Не забелязах голяма разлика във вървежа пълен и празен, само дето на баир трябваше да свалям на 4-та, когато бях натоварен. Разход - около 12/100 общо. Разходът е нещо доста относително - зависи колко е товарът, колко се натиска газта. И аз се чудех какъв разход ще ми даде и се опитах да науча от сайта на "Ивеко" и с учудване констатирах, че не посочват разход. Иначе камиончето ме изкефи като двигател и вървеж. дано съм ти бил полезен !
    Тойота Приус

Коментар

Working...
    X