вчера сменях:масло и филтри(всички) колата е пунто 1,9 JTD 2000г. днес забелязах,че като е запалена ми капе от горив.филтър отдолу където е едно бяло и аз точно незнам какво е можеби някакъв отаиник. дали се отваря или затваря незнам? а ми е доста заврян и не се сваля мн бързо! дайте съвет???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
протече ми гор.филтър???
Collapse
X
-
Би трябвало ogi28b да ти отговори... Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ,но това е пробка от която се източва водата или мизерията от филтърното тяло. За съжаление се случва да не е притегната добре и да си капе от там. Дано само там да е проблема!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Jimy не се подигравай с чуждото нещастие.... Тогава, не знам дали бях споделил, ама пред работата на колегата трябваше да му дам ток с кабели. Запалих и се паркирах пред него, а колата докато работеше, беше на климатик. И стои така половин час, зареждам другата кола, колкото да запали, а под моята локва, ама огромна. Викам "е==х го в климатика да го е’а, какво наводнение направи."Добре, ама после като преместих, и гледам - брех, не изсъхва. Викам си , абе каква беше тая вода, какъв е тоя климатик, какъв е тоя конденз дето не изсъхва. Пипам - мазно. На другата, или след 2-3-5 сутрини - докато си търсех къде да паркирам, колата постоя на място 1-2 минути, и отдолу локва. "абе аз твойта кожа..." И като си заврях ръката под филтъра, и като напипах ши===та пробка, и като я стегнах едно хубаво, ама като за последно... Разхода веднага слезе с 1/2 литър! Сори за отклонението
Коментар
-
A аз какво да казвам, като в сервиз ми смених филтъра и завили пробката на криво. Тръгвам, карам ....бре кво става беееееее, резервоара беше пълен, 1/4 си заминала, после угасва в движение.Въртя, пали трудно, карам малко и пак гасне.Врътнах още няколко пъти ..... не ще. Минава човек и вика, младеж антифриза ти изтече, слиза, кво да видя нафтаааааааааааа. Егати разхода докарах 30л/4км Колега от Волво клуба ме дръпна до сервиз и нов филтър.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар