Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се е счупило пак???!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега,според мен това със стрелката е доста срещано и аз си мисля че на повечето ако не и на всички е така,всичко си зависи от наколона и при мен е така доста се бех пристеснил отначало спивам нафта покарвам малко оп лампата светва и после като оставя колата за 5 мин, и като дам на контакт стрелката се връща точно там където си е била при зареждане.Не и обръщай внимание много много.Значи аз съм с JTD резервара ми 60 литра и ако си забелязал резервара почва отзад и стига почти до предните гуми плосък е и като сипеш 10-15 л. нафта ги нема за нищо и при най-малкия наклон се изменя стрелката,като я напълниш до горе вече това мърдане изчезва докато не иде стрелката под средата така че не се притеснявай.Дано да съм помогнал малко
    Toyota Celica 98-7AFE
    Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Adrenallin написа:
      Значи аз съм с JTD резервара ми 60 литра и ако си забелязал резервара почва отзад и стига почти до предните гуми плосък е.............
      Kак до предните гуми??Ти да не бъркаш резервоара с катализатора???.......

Коментар

Има подробна тема със снимки за разглобяваме и чистене на сондата. Потърсете с търсачката.
        Fiat Marea TD100

Коментар

Ето я темата. Тук е описано подробно: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10661
          Fiat Marea TD100

Коментар

[quote="Stefan Hadjov"]
            Adrenallin написа:
            Значи аз съм с JTD резервара ми 60 литра и ако си забелязал резервара почва отзад и стига почти до предните гуми плосък е.............
            Kак до предните гуми??Ти да не бъркаш резервоара с катализатора???.......[/quoteУважаеми колега Хаджов исках да кажа че резервара е почти по цялата дължина на колата а катализатор мисля че съм виждал един два пъти така че едва ли ще го объркам с резервара и мисля че темата беше друга а не "Правите ли разлика между катализатор и резервар"
            Toyota Celica 98-7AFE

Коментар

Може би искаш да кажеш "по цялата ширина" на колата, защото със сигурност не е по цялата дължина.

Коментар

Airfan написа:
                Може би искаш да кажеш "по цялата ширина" на колата, защото със сигурност не е по цялата дължина.
                абе няма как да се сбърка .голямо ,по цялата ширина,почти заема мястото под багажника .ЩО Е ТО Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

gari_brasna4a написа:
                  голямо ,по цялата ширина,почти заема мястото под багажника .ЩО Е ТО Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Дупка в асфалта!!! Отговаря на описанието почти. Понякога наистина стига от предните до задните гуми, че и отвъд...

Коментар

Ширина Дължина Дебелина нема значение важното е че се сетихте за кво стаааа въпрос Верно си е голям резервара
                    Toyota Celica 98-7AFE

Коментар

браво колеги браво.... на емзо ще му кажа да пише дали се е сравил и да сподели резултатите..а колкото до стрелката... не ми пречи да се вдига бавно въпроса е да показва правилно намаляването и остатъка от гориво в резервоара :D
                      Fiat Brava TD100

Коментар

Не, не мога да извадя маркучите.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Стисни ги тея щипки ... бахти и щипките!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Те тва е шибаната помпа...така де подкачващата помпа или сонда!
                            Прикачени файлове
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ами то хубаво да стисна, но вече ми се счупи едно зъбче и не излизат гадовете ... Ако знаех как е реализирано захващането ....Ще се мъча пак тоз уикенд.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колега emzo .... незнам какво да те посаветвам... пробвай пак... дано да стане... пожелавам ти успех!!!
                                Fiat Brava TD100

Коментар

Working...
                                X