Тресенето беше преди да сменя съединителя, сега си е ок няма нищо общо със съединителя, защото го прави известно време след като съм сменил предавката, а не веднага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За придърпването - 1200-1400рпм - FIXED - резюме в 1ви пост
Collapse
X
-
emzo написа:Кои са колегите гласували с ДА ?Може и на л.с. - анонимността е гарантиранаФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Привет.Не разбрах съвсем за какво придърпване иде реч.Според брат ми колата малко тресяла като е на място.Аз не съм забелязал.При мен има 1 придърпване може-би в диапазона 1000-1300 об.,но само ако я карам с малко газ.Като подам малко и спира да придърпва.С над 1500 об.няма придърпване.Някой от колегите пробвал ли е да чисти грешки?На мойта от грешки не ми бацаше правилно АБС-а.Той няма нищо общо с придърпването,де но щяхме да я караме на майстор за това,а то какво било. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 А отгоре на двигатела в ляво има 1 щангичка,която е хваната за купето и двигатела.Мойта я има,но не функционира.Скъсано е откъм двигателяа.Може и това да има някаква обиращовибрациите функцийка.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Абе не е това При мен мнооооого рядко има такова придърпване на първа при ниски обороти. Получава се като не карам аз. На мен ми се получи един или два пъти за две години. Ако кара жената или някой приятел, има по-голям шанс да придърпа. Много ми е странно защо не се получава при мен обаче.
Коментар
-
Аз не мисля,че е от мощността на двигатела.Карал съм на чичо ми Мондео-то (2.2(дано не бъркам)/115 коня/ТД) и няма и помен от придърпване.И при мен не го прави винаги.Днес гледах точно това-кога придърпва и :D ...когато си иска.Дали пък тези двигатели не са по-чувствителни към горивото?Взех от Кауфланд 1 добавка и я сипах в резервоара,та да видим.Тя чистила цялата система.1 колега ми я препоръча.И мисля,че това е проблем(ако може така да се нарече)по двигатела,не по окачване и тампони и т.н.Но все пак не съм специалистMarea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар